Daniel Bîrligea, primul interviu după ce nu a fost convocat de Mircea Lucescu la națională: „Am primit multe mesaje”

Daniel Bîrligea, primul interviu după ce nu a fost convocat de Mircea Lucescu la națională: „Am primit multe mesaje”

FCSB s-a împus în fața Gloriei Buzău, scor 3-2, și a urcat pe locul 7 în clasamentul din SuperLiga. „Dubla” lui Octavian Popescu și reușita lui Daniel Bîrligea au adus a patra victorie consecutivă pentru echipa antrenată de Elias Charalambous.

Daniel Bîrligea a vorbit despre absența sa de la echipa națională după FCSB – Gloria Buzău 3-2

Daniel Bîrligea are un start perfect la FCSB. În cele cinci partide jucate în tricoul roș-albastru, atacantul a marcat de trei ori și a ajutat echipa să câștige în Europa League și să se apropie de locurile de play-off în SuperLiga.

Chiar dacă nu a fost convocat de Mircea Lucescu la echipa națională, Bîrligea nu este supărat și este convins că evoluțiile sale bune îl vor duce pe viitor la prima reprezentativă.

„O schimbare de mediu te ajută din când în când. Avem meciuri foarte grele și unul după celălalt. O să fie greu, trebuie să ne pregătim la maxim și să ne recuperăm rapid. Avem un lot foarte mare și calitativ, cu siguranță cred că vom face față.

Eu încerc să îmi fac treaba cât mai bine, să cresc și să ajut echipa. Naționala are antrenorul ei, nu ține de mine dacă sunt convocat sau nu. Când va decide domnul Lucescu că voi fi convocat, o să merg”, a declarat Daniel Bîrligea.

Daniel Bîrligea, după FCSB – Gloria Buzău 3-2: „Este cea mai bună decizie pe care am luat-o în viața mea”

Daniel Bîrligea este de părere că venirea la FCSB a fost un pas înainte în cariera sa de fotbalist și a vorbit despre bucuria de după victoria de la Salonic, împotriva lui PAOK, scor 1-0.

„Eram la încălzire și m-am bucurat de primul gol al lui Tavi. A fost o lovitură foarte frumoasă, de calitate, la antrenament încearcă mereu. M-am resimțit după efortul de la Salonic. Jucând din 3 în 3 zile, te resimți. Încet, încet ne vom obișnui.

E o senzație foarte frumoasă pentru că fac fericiți o grămadă de oameni. Le mulțumim și suntem fericiți că îi facem fericiți pe ei.

Este cea mai bună decizie pe care am luat-o în viața mea să vin la FCSB. Sunt fericit cu alegerea. Drumul e foarte lung în campionat. Noi ne gândim la noi, nu ne uităm la adversari. O să vină meciuri grele pentru ei, nu pentru noi.

Am primit multe mesaje după meciul de la Salonic. Mă bucur că am putut ajuta echipa, cred că o să rămână în istorie meciul, nu golul meu”, a mai declarat Daniel Bîrligea, după FCSB – Gloria Buzău 3-2.

Gigi Becali a vorbit despre neconvocarea lui Bîrligea la echipa națională

Gigi Becali este de părere că Mircea Lucescu a făcut o greșeală atunci când nu l-a convocat pe Daniel Bîrligea la națională pentru duelurile din Nations League.

„Dumneavoastră ce credeţi? Trebuia să fie la echipa naţională? Hai să vedem valoric, din punct de vedere financiar. Dacă un jucător costă 2,4 milioane de euro… Spune-mi altul care costă 2 milioane?”, a declarat Gigi Becali despre Daniel Bîrligea.

Please follow and like us:
Pin Share