FCSB şi-a luat golgheter! Daniel Bîrligea a marcat şi în campionat după reuşitele din Europa League. Video

FCSB şi-a luat golgheter! Daniel Bîrligea a marcat şi în campionat după reuşitele din Europa League. Video

FCSB a avut un start greoi cu Gloria Buzău, la trei zile de la confruntarea cu PAOK din Europa League. Oaspeţii au condus din minutul 5 prin eurogolul lui Jipa, dar Tavi Popescu şi Daniel Bîrligea au liniştit spiritele pe Arena Naţională.

FCSB şi-a luat golgheter! Daniel Bîrligea a marcat şi în campionat după reuşitele din Europa League

Tavi Popescu a marcat o dublă de senzaţie, în timp ce Bîrligea a adus liniştea cu golul marcat în minutul 74. Angajat excelent de Darius Olaru şi plecat de la limita offside-ului, Bîrligea a scăpat singur cu portarul şi l-a executat pe Lazar. VEZI VIDEO

Este primul gol marcat în campionat pentru Bîrligea, care marcase în primele două etape din Europa League pentru FCSB. Atacantul adus de la CFR Cluj a deschis scorul cu Riga, scor 4-1, şi a marcat golul victoriei cu PAOK, scor 1-0.

Gigi Becali i-a fixat clauză de 15 milioane de euro: “E în genul lui Luis Suarez”

Daniel Bîrligea a fost transferat de FCSB în această vară pentru 2 milioane de euro de la CFR Cluj. Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că i-a pus clauza de reziliere de 15 milioane de euro:

„Nu știu, are 24 de ani el. La ce joacă el acum, la 25 de ani trebuie să fie un fel de Luis Suarez. Nu știu cât! El cam în genul acela de jucător este, în genul lui Luis Suarez. Eu așa cred, el dacă joacă așa în doi ani crește. Poate să coste mult mai mult.

D-aia i-am pus numai 15 milioane clauza. Acum mă oftic că i-am pus numai 15 milioane de euro clauză. Dar ce, lui îi convine? Cu siguranță se face jucător de peste 15 milioane de euro în următorii doi ani”, a spus Becali.

Bîrligea, după golul cu PAOK: “Îi dedic golul lui Lixandru”

După golul marcat cu PAOK Salonic, Daniel Bîrligea a declarat că îi dedică golul lui Mihai Lixandru, cel care a suferit o accidentare foarte gravă la Salonic şi va fi indisponibil următoarele şase luni:

„Sunt mandru de ce am reușit azi și am reușit să scoatem un miracol în zece oameni. E foarte important pentru echipă. Îi dedic golul lui Lixandru. E meritul lui Olaru, jumate-jumate mai mult spre el, pentru că s-a bătut pentru minge și mi-a pasat.

Trebuia să luptăm, ne-am bătut pentru fiecare minge să apărăm rezultatul și Dumnezeu ne-a ajutat. Ne pare foarte rău pentru accidentări. E cea mai urâtă chestie pentru fotbaliști și sper să stea cât mai puțin în afara terenului”, a spus Bîrligea.

Please follow and like us:
Pin Share