Impact devastator între un microbuz și o mașină, în Bihor. Nouă oameni au ajuns la spital. Șoferul autoturismului, în stare gravă

Impact devastator între un microbuz și o mașină, în Bihor. Nouă oameni au ajuns la spital. Șoferul autoturismului, în stare gravă

Un microbuz plin cu pasageri și o mașină la bordul căreia se aflau trei persoane au intrat în coliziune pe raza județului Bihor. În urma impactului, nouă persoane au ajuns la spital. Șoferul vehiculului este în stare critică.

Accident grav în Bihor: coliziune între un microbuz și o mașină. Nouă persoane spitalizate, una în stare gravă

Accidentul din vestul țării s-a produs în jurul orei 20.00. Pe drumul județean 191/A, în localitatea Tăuteu, o mașină și un microbuz au intrat în coliziune puternică.

La fața locului au ajuns pompierii din Marghita. În total, au fost implicate 11 persoane, din care 3 se aflau în autoturism și 8 în microbuz. Pasagerii din mașină au avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

”Salvatorii intervin pentru descarcerarea celor 3 persoane aflate în autoturismul avariat. Una dintre victimele încarcerate este în stare de inconștiență. Misiunea este în dinamică”, a anunțat duminică seară Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) al județului Bihor, citați de bihon.ro.

Au avut nevoie de spitalizare 9 persoane, dintre care și o minoră (17 ani) care se afla în autoturismul avariat. Cel mai mult a avut de suferit șoferul mașinii, un tânăr de 25 de ani. Acesta era în stare de inconștiență în momentul în care a fost preluat de medicii de pe ambulanță.

”La locul indicat de apelant au fost mobilizate imediat, echipaje de pompieri militari cu o autospecială de intervenție, autospeciala de descarcerare, ambulanța SMURD a subunității, autospeciala de transport persoane și victime multiple, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Bihor, medic de urgență și 2 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

Salvatorii intervin pentru descarcerarea celor 3 persoane aflate în autoturismul avariat. Una dintre victimele încarcerate este în stare de inconștiență. Misiunea este în dinamică”, au mai transmis cei de la ISU.

Accident grav și în Gorj: 6 persoane rănite

Tot duminică seara, un alt accident grav a avut loc în România. Șase persoane au fost rănite după ce două autoturisme şi un microbuz s-au ciocnit pe raza localității Ţicleni, județul Gorj.

Din datele oferite de poliție aflăm că o femeie de 45 de ani, din municipiul Târgu Jiu, ar fi efectuat o manevră de mers înapoi de pe un podeţ, pentru a ieşi în strada principală. Ulterior, un alt autoturism ar fi intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat de 61 de ani, din comuna Bâlteni, care se deplasa din direcţia Peşteana Jiu către Târgu Cărbuneşti.

În urma impactului, microbuzul ar fi ricoşat în partea stângă a direcţiei de mers, ar fi acroşat un alt autoturism şi ar fi lovit două persoane care se aflau pe acostament lângă ultimul autoturism.

A rezultat rănirea unei femei de 53 de ani, din oraşul Ţicleni, şi a unui bărbat de 54 de ani, din aceeaşi localitate. Au mai fost răniți ambii conducători auto, dar și două pasagere din microbuz.

Please follow and like us:
Pin Share