Florin Costea le dă speranțe fanilor lui FC U Craiova: „O să arătăm altfel, sunt sigur că vom câștiga”

Florin Costea le dă speranțe fanilor lui FC U Craiova: „O să arătăm altfel, sunt sigur că vom câștiga”

FC U Craiova 1948 merge la FC Bihor Oradea cu un singur gând: să câștigele cele trei puncte. Florin Costea a prefațat partida din Liga 2 și le-a făcut o promisiunea fanilor din Cetatea Băniei după ultimele rezultate modeste din campionat.

Florin Costea le dă speranțe fanilor lui FC U Craiova: „O să arătăm altfel, sunt sigur că vom câștiga”

Marius Croitoru a rămas la FC U Craiova 1948, deși Adrian Mititelu a vrut să-l dea afară pe fostul tehnician de la FC Botoșani și FC Argeș după eșecul cu CS Afumați. Antrenorul oltenilor i-a pregătit pe olteni să câștige cele trei puncte din etapa a 9-a din Liga 2.

Florin Costea s-a prezentat la conferința de presă a celor de la FC U Craiova 1948 și a vorbit despre planurile oltenilor înaintea partidei cu FC Bihor. Directorul sportiv din Bănie e sigur că trupa lui Adrian Mititelu se va întoarce acasă cu cele trei puncte.

„Întâlnim o echipă nou-promovată, bine organizată, care are jucători cu experiență. Noi venim după două meciuri foarte slabe, trebuie să uităm cât mai repede acest lucru și să începem să câștigăm.

Așteptările sunt mari, ne dorim să ne întoarcem acasă cu cele trei puncte, pentru că avem mare nevoie de ele. Ne dorim foarte mult să trecem cât mai repede prin această perioadă, pentru că avem nevoie de puncte.

Trebuie să acumulăm puncte și să intrăm în play-off. Sperăm ca de la meciul de mâine să legăm cât mai multe victorii și să ne apropiem de primele două locuri. Când vii după o victorie este o altă atmosferă la echipă, FC Bihor este o echipă care joacă foarte bine acasă”, a spus Florin Costea.

„Vor da 200% să scoată puncte, trebuie să fim concentrați”

Florin Costea este sigur că FC Bihor o să lupte pe dreptunghiul verde pentru a câștiga cu FC U Craiova 1948. Directorul formației finanțate de Adrian Mititelu a vorbit și despre ultimele transferuri ale oltenilor înaintea partidei de la Oradea.

„I-am urmărit, este o echipă care va juca cu ambiție, care nu are nimic de pierdut. Vor da 200% să scoată puncte, însă noi trebuie să fim concentrați și să evoluăm mult mai bine decât în ultimele două meciuri.

Chiar dacă au câștigat un singur meci acasă rămân o echipă periculoasă. Vin mulți spectatori la meciuri, vor juca cu ambiție și își vor dori victoria. Noi o să arătăm altfel și sunt sigur că vom câștiga mâine.

Sunt doi jucători care ne vor ajuta pe viitor (n.r. – Stjin Meijer și Aboubacar Camara). Mai sunt și ceilalți băieți care au venit și nu au debutat, pentru că mai au de acumulat la pregătirea fizică. Sunt jucători buni, care își vor pune amprenta pe jocul echipei. 

Raicea este un jucător important al echipei, a ajutat echipa să promoveze în prima ligă. Cunoaște istoria Craiovei, este de aici din Craiova. Îmi doresc să fie sănătos și să aibă cât mai multe evoluții bune în tricoul echipei”, a spus Florin Costea.

5 puncte în ultimele 4 etape a câștigat FC U Craiova 1948
13 este locul pe care îl ocupă gruparea din Bănie în Liga 2

Please follow and like us:
Pin Share