Ce simbolizează buchetul de mireasă ales de Monica Bîrlădeanu, de fapt. Detaliul la care puțin oaspeți au fost atenți

Ce simbolizează buchetul de mireasă ales de Monica Bîrlădeanu, de fapt. Detaliul la care puțin oaspeți au fost atenți

Ce simbolizează buchetul de mireasă ales de Monica Bîrlădeanu. Vedeta a strălucit la propriu, dar și la figurat în cea mai importanță zi de viața ei. Invitații nu și-au putut lua ochii de mireasă și, tocmai de aceea, puțini au fost atenți la un detaliu important din cadrul nunții.

Ce simbolizează buchetul de mireasă ales de Monica Bîrlădeanu

Weekendul care tocmai ce s-a încheiat a fost unul foarte important pentru Monica Bîrlădeanu. Vedeta s-a căsătorit cu Valeriu Gheorghiță, iar evenimentul a fost unul de excepție.

Monica Bîrlădeanu s-a asigurat că ziua nunții va arăta exact așa cum și-a dorit. Eleganța și rafinamentul au descris marele eveniment, iar mirii au făcut senzație cu aparițiile lor.

În ziua cea mare, Monica Bîrlădeanu a purtat o rochie diafană de mireasă, cu detalii prețioase și pene. Voalul și bijuteriile au completat perfect ținuta și nu este de mirare că invitații nu și-au putut lua ochii de la ea.

La fel de important precum ținuta din ziua nunții a fost și buchetul de mireasă. Monica Bîrlădeanu a optat pentru un buchet de cale albe, iar alegerea nu a fost deloc una întâmplătoare.

Simbolistica acestor flori este una aparte. Din ce în ce mai multe mirese aleg să aibă cale în buchetul de mireasă datorită mesajului pe care îl transmit. Calele definesc un caracter puternic și sunt mereu o dovadă de originalitate.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au ales să se căsătorească la palat

În trecut, însă, calele erau evitate în ziua nunții. Se spunea că mireasa ca va avea un buchet de cale în ziua cea mare, va avea numai ghinion în căsnicie. Între timp, această superstiție a dispărut, iar calele au început să fie alese de miresele rafinate și încrezătoare în sine.

Nunta Monicăi Bîrlădeanu a fost, de departe, evenimentul acestui weekend. Totul a arătat excepțional, de la miri, până la cadrul unde a avut loc petrecerea, semn că s-a pus accentul pe eleganță și simplitate.

Nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță a avut loc la palat, într-un cadru de vis. Mireasa a purtat două rochii, ambele primind zeci de complimente din partea invitaților, dar și din partea fanilor.

În ziua nunții, Monica Bîrlădeanu a stat departe de social media și a preferat să se bucure de moment alături de persoanele dragi din viața ei. Însă, le-a promis celor care o urmăresc că va reveni cu mai multe detalii despre marele eveniment.

”Am trăit frumos seara trecută cu toții și abia aștept să împărtășesc cu voi mâine câteva dintre momentele fabuloase ale serii, așa cum le-am trăit noi.”, s scris vedeta pe Instagram, în urmă cu câteva ore.

Please follow and like us:
Pin Share