Povestea fabuloasă a lui Adrian Mutu cu Marius Lăcătuș și Gicu Dobrin! De ce a refuzat să fie schimbat în FC Argeș – Steaua: „Lăcă mă înjura să ies de pe teren”

Povestea fabuloasă a lui Adrian Mutu cu Marius Lăcătuș și Gicu Dobrin! De ce a refuzat să fie schimbat în FC Argeș – Steaua: „Lăcă mă înjura să ies de pe teren”

Adrian Mutu are în spate o carieră fabuloasă de fotbalist. „Briliantul” a fost pe teren cu nume mari ale sportului rege. Recent, acesta a povestit o amintire incredibilă cu Marius Lăcătuș și Gicu Dobrin.

Povestea fabuloasă a lui Adrian Mutu cu Marius Lăcătuș și Gicu Dobrin

Clubul unde Adrian Mutu s-a remarcat la începutul carierei sale a fost FC Argeș. „Briliantul” a evoluat pentru piteșteni înainte să facă pasul la echipele mari care au urmat în CV-ul său.

S-a speculat că în acea vreme, Adrian Mutu i-ar fi răspuns marelui Gicu Dobrin că nu vrea să fie înlocuit în timpul unui meci cu Steaua. Fostul mare atacant român a povestit întreaga scenă în direct la „Don Mutu”, un nou show exploziv marca FANATIK.

Nu este adevărat. Eu nu am ieșit pentru că nea Gicu, Dumnezeu să îl ierte, mi-a făcut semn să rămân în teren și atunci am prins curaj. I-am zis lui Silviu Dumitrescu, care era antrenor, nea Gicu era director sportiv.

Erau tabelele acelea electronice, dar nu aveau același număr pe ambele fețe. În momentul în care trebuia să facă schimbarea într-un meci cu Steaua, erau ambiții foarte mari pentru a bate, mai ales că în teren erau Lăcătuș, Dumitrescu, Belodedici…

În acel moment, eu m-am uitat cu supărare spre bancă, nu am vrut să ies. Atunci nea Gicu mi-a făcut semn să nu ies și i-am zis și eu antrenorului că nu ies. Atunci se permiteau mult mai multe, erau 4 camere pe teren…

A venit Lăcătuș la mine și zice ‘Ieși mă afară!’, la care eu ‘Vezi mă de echipa ta!’. ‘Bă așa vorbești cu mine?’ a răspuns, și până la urmă, stând așa, nea Silviu se uita la nea Gicu și el zice „Întoarce mă tabela!”. Apare 9 și iese Bârdeș”, a dezvăluit Adrian Mutu în exclusivitate la „Don Mutu”.

Adi Mutu, poveste despre regretatul Gigi Mulțescu

Una dintre echipele pentru care a jucat pe final de carieră a fost și Petrolul Ploiești. La echipa din provincie, Adrian Mutu a colaborat pentru scurt timp cu Gigi Mulțescu, regretatul antrenor care s-a stins în luna septembrie a acestui an.

Mutu a povestit despre „Smurd” că: „A fost un antrenor foarte bun, avea povești incredibile. Asta m-a frapat atunci când l-am cunoscut la Petrolul. Nu am avut foarte mult timp la dispoziție, dar când l-am cunoscut prima dată eram foarte curios.

Poveștile dânsului erau incredibile, și nu neapărat spuse doar mie, ci nouă, grupului. Vorbea tot timpul de Dinamo și era cu inima la Dinamo. Merita mai multă recunoștință!”, a Adrian Mutu la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI

Please follow and like us:
Pin Share