(P) Brighton întoarce de la 0-2 pe teren propriu cu Tottenham. Pe Betano, cu Avans de 2 goluri, n-au existat pierzători!

(P) Brighton întoarce de la 0-2 pe teren propriu cu Tottenham. Pe Betano, cu Avans de 2 goluri, n-au existat pierzători!

Meciul dintre Brighton Hove&Albion și Tottenham din etapa a 8-a în Premier League a avut o evoluție spectaculoasă a scorului și s-a încheiat cu o surpriză. Londonezii au condus cu 2-0 în deplasare confirmând statutul de favoriți, dar în final cele trei puncte au mers în contul celor de la Brighton, echipă care a marcat de trei ori în partea secundă. Pe Betano, grație promoției Avans de 2 Goluri, nu au existat pierzători la acest meci.

Cu Avans de 2 Goluri, dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe (1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul, cum s-a întâmplat la meciul dintre Brighton și Tottenham disputat duminică, 6 octombrie, în prima ligă engleză de fotbal.

Doar două victorii adunase Brighton în primele șase meciuri disputate sezonul acesta de Premier League, iar în ultimele patru etape nu mai bătuse pe nimeni, strângând doar trei puncte din 12 posibile.

Fanii celor de la Brighton vedeau cum a doua înfrângere consecutivă apare la orizont, după ce Tottenham a luat un avantaj de două goluri în prima repriză a duelului de pe Falmer Stadium.

Brennan Johnson a deschis scorul în minutul 23 cu o minge pe jos din interiorul careului, după ce gazdele pierduseră posesia în propria jumătate pe faza de atac.

Apoi, în minutul 37, James Maddison a dublat avantajul lui Tottenham după o acțiune de atac pornită din propria jumătate. Un gol la care a contribuit în mare măsură și portarul lui Brighton.

La 2-0 pentru Tottenham toți cei care au pariat pe Betano că londonezii vor obține victoria au primit biletul câștigător, fără să mai aștepte finalul partidei, aceasta datorită promoției Avans de 2 Goluri.

Semnalul revenirii lui Brighton a fost dat de Yankuba Minteh, jucător care a redus din diferență la trei minute după pauză. A fost o centrare din stânga la care apărarea lui Tottenham a gafat incredibil. Van de Ven a ratat intercepția, iar Udogie a dat pe lângă minge ca un amator.

Din minutul 58 scorul a redevenit egal, după ce Georginio Rutter a primit între Van der Ven și Udogie, marcând fără probleme dintre cei doi jucători care și-au arătat din nou limitele.

Victoria lui Brighton a fost adusă de fostul internațional englez Danny Wellbeck cu un gol marcat în minutul 68 cu o lovitură de cap din șase metri la centrarea lui Rutter. O fază pornită de la o aruncare de la margine.

Tottenham ajunge la înfrângeri în ultimele cinci etape și pierde contactul cu echipele din fruntea clasamentului.

Avans de 2 Goluri

Are echipa pe care ai pariat două goluri avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Cu oferta “Avans de 2 Goluri”, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe Rezultatul final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!

Please follow and like us:
Pin Share