Ce se întâmplă cu procesul dintre Horațiu Moldovan și Bogdan Apostu. Andrei Balmoș, nou atac virulent la adresa impresarului: „Fără Decebal Gheară era un nimeni!”

Ce se întâmplă cu procesul dintre Horațiu Moldovan și Bogdan Apostu. Andrei Balmoș, nou atac virulent la adresa impresarului: „Fără Decebal Gheară era un nimeni!”

Bogdan Apostu a intervenit la FANATIK SUPERLIGA unde a vorbit despre procesul cu Horațiu Moldovan. Andrei Balmoș, agentul portarului lui Atletico Madrid, a ținut să îi dea o replică.

Horațiu Moldovan nu ar fi renunțat la procesul cu Bogdan Apostu. Andrei Balmoș, atac acid: „Aștept să mă dea în judecată”

Andrei Balmoș a contactat FANATIK și a ținut să facă mai multe precizări legate de procesul cu portarul împrumutat la Sassuolo și i-a declarat război lui Bogdan Apostu: „Nu a fost retras niciun proces. A fost strămutat de la Sinaia la Tribunalul Prahova pentru că au decis că nu este de compotența instanței. Aștept și eu să mă dea în judecată. Încă aștept de 10 luni. Tot luni mă dă în judecată, sau în noiembrie, dar nu știm anul.

Nu mă interesează persoana lui am alte lucruri mult mai importante decât să abordez subiecte cu agenți de pe la Liga 3 sincer. Când cineva devine irelevant cum e personajul ăsta, se agață de orice să mai aibă 2 minute la TV. Eu am multe alte lucruri mult mai importante decât să intru în discuții cu non-valori ca el. El săracu mai prostește niște neștiutori pe Liga 3, așa că de ce să îi dau importanță?.

Totuși cred că va trebui să cer Primăriei Hunedoara să îi mutăm poze de pe autocar pe fiecare stâlp și băncuță din oraș. Poate se sesizează și mi-o aprobă din oficiu. Sau eu zic să denumim în București cu numele lui: Bulevardul Bogdan Apostu, capăt Ferentari”.

Andrei Balmoș, atac dezvlănțuit la adresa lui Bogdan Apostu după ce s-a luat de Aza Gabriela, iubita lui Horațiu Moldovan: „Ce treabă are ea?”

Andrei Balmoș s-a inflamat și mai mult după ce Bogdan Apostu a declarat la FANATIK SUPERLIGA că Aza Gabriela l-a influențat pe Moldovan să îl dea în judecată: „Nu înțeleg cum personajul ăsta o implică pe iubita jucătorului. Ce treaba are ea? Am văzut că declară că a ajuns iubita lui Horațiu Moldovan să vorbească despre Apostu. Păi cine e Apostu în fond și la urma urmei? Fost fotbalist mediocru care a făcut câteva transferuri prin țară și cam atâta, și stă atârnător pe la echipe la Liga 3”.

Și tirul a continuat: „Personajele ca el care sunt narcisiști, adică au o boală, dacă îi ignori devin nerelevanți. Mie mi se pare de domeniul SF că el se luptă cu iubita unui jucător. Omul e bolnav, fata nici măcar nu era cu Horațiu ca să îl întoarcă împotriva lui. Cum să te cerți cu o femeie care nu are nicio implicare?

Aștept să mă dea în judecată. Vă rog să îi transmiteți să aducă înapoi echipamentul pe care l-a furat de la Rapid Ghidighici. A fost în probe și a luat echipamentul. Spuneți-i la marca asta de blugi să aducă echipamentul înapoi. Incredibil, chiar se crede vreo vedetă, vreo marcă de țigări, vreun personaj de film”.

Andrei Balmoș VS Bogdan Apostu: „Singura lui realizare în fotbal e că a dat 4 goluri împotriva celor de la CFR Cluj”

Andrei Balmoș susține că i-a întins o mână de ajutor lui Bogdan Apostu: „Să nu se mai creadă vreo marcă de blugi. Nu a luat nici probele acolo ca a fost un mediocru. Singura lui realizare în fotbal e că a dat 4 goluri împotriva celor de la CFR Cluj, atât. ‘Eu sunt Apostu’, auzi la el. Da’ ce făcut el a cucerit vreo țară, are vreo medalie olimpică?! Un ipocrit și un mincinos, pe care l-am crezut prieten și l-am luat într-un business top în Nigeria. 

Voievod de Hunedoara, e prinț la el în cartier. Numai așa o să îi spun de acum încolo. Era voievod de Arad, acum e de Hunedoara și Bistrița, cam singurii care nu cunosc fenomenul și mai au încredere în el”.

Balmoș mai susține că transferurile reușite de Bogdan Apostu au fost făcute de fapt cu ajutorul altcuiva: „La UTA și la Hunedoara cine era care făcea treabă era Decebal Gheară, nașul lui. S-a certat și cu el. Fără Decebal Gheară era un nimeni în fotbal. Toți jucătorii îi alegea Decebal, fără experiența lui, el nu putea alege niciun jucător de fotbal. 

Văd că vorbește în numele celor de la Gloria Bistrița. Poate conducător. Din câte știu nu e compatibil cu meseria de agent. Poate în cazul voievodului se poate. Presa a creat un mic monstru cu personajul ăsta infect. Prietena lui Horațiu nu a declarat nimic despre acest personaj”, a mai spus Andrei Balmoș, în exclusivitate pentru FANATIK.

Please follow and like us:
Pin Share