El este câinele care și-a salvat stăpânul într-un mod inedit. Gita a alertat poliția la timp, iar povestea sa a devenit virală pe internet

El este câinele care și-a salvat stăpânul într-un mod inedit. Gita a alertat poliția la timp, iar povestea sa a devenit virală pe internet

El este câinele care și-a salvat stăpânul într-un mod inedit. Povestea patrupedului care a devenit un adevărat erou și a oferit o lecție importantă tuturor.

Gita, o cățelușă de 13 ani, a fost salvarea stăpânului ei

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că un câine este cel mai bun prieten al omului. Judecând după faptele unor blănoși, putem spune că își merită din plin acest statut.

De-a lungul timpului, câinii au demonstrat că sunt dispuși să facă orice pentru stăpânii lor. Este și cazul unui patruped pe nume Gita din comitatul Stevens. Cel mai recent gest al său l-a transformat într-un adevărat erou.

Gita și-a salvat stăpânul, la propriu. Bărbatul în vârstă de 84 de ani s-a rănit la picior și habar nu avea că prietenul lui blănos va fi cel care îl va salva în astfel de momente.

Stăpânul Gitei s-a lovit la picior în timp ce era la o cabană. Animalul a văzut că stăpânul suferă, așa că a făcut tot posibilul să-l ajute.

Patrupedul a ieșit în mijlocul străzii și a sperat că va atrage atenția celor care trec prin zonă. La un moment dat, un polițist local aflat în timpul programului a observat că ceva nu este în regulă cu animalul.

Poliția din comitatul Stevens a fost impresionată de eroismul patrupedului

Polițistul a încercat să o ia pe Gita și să o urce în mașină, crezând că este un câine care s-a pierdut de stăpânul său. În momentul în care Gita a refuzat cu orice preț să intre în mașină, polițistul a decis să cerceteze cu atenție zona.

Gita l-a condus pe polițist până la cabana unde se afla stăpânul ei. Bărbatul de 84 de ani striga disperat după ajutor, însă, fiind o zonă izolată, șansele ca cineva să îl audă au fost minime.

Polițistul a intrat imediat în cabană, acolo unde l-a găsit pe stăpânul Gitei. Potrivit agentului, bărbatul suferea și de alte afecțiuni care presupuneau administrarea unor medicamente. Din cauză că s-a lovit la picior, acestuia i-a fost imposibil să le mai ia.

Bărbatul a fost salvat datorită polițistului, însă, nimic din toate astea nu ar fi fost posibile fără ajutorul Gitei. Câinele a reușit să impresioneze întreaga unitate de poliție. Agenții au declarat că eroismul Gitei i-a lăsat fără cuvinte.

”Loialitatea și eroismul prietenilor noștri blănoși nu încetează să ne uimească.”, arată comunicatul emis de unitatea de poliție.

Please follow and like us:
Pin Share