Horoscop Camelia Pătrășcanu. Conjuncția Lună-Venus, efecte nebănuite asupra Gemenilor

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Conjuncția Lună-Venus, efecte nebănuite asupra Gemenilor

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Conjuncția Lună-Venus, care a avut loc pe 6 octombrie 2024, produce efecte în continuare pentru fiecare zodie.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Efectele conjuncției Lună-Venus

Acesta e un aspect bun, care vorbește de prosperitate, în general. Se accentuează nevoia de a ne satisface plăcerile. Avem dorință de atingere, de mângâiere, de îmbrățișare.

Conjuncția e gingașă, dar și senzuală în același timp. Găsim soluțiile simple în rezolvarea problemelor. Avem zile bune, în care înțelegem că pierdem mai mult dacă avem o confruntare deschisă cu cineva. Vorbim pe limba celuilalt și suntem observatori mai fini.

Berbecii au o conjuncție care aduce mulă bunăvoință din partea celor apropiați, cu care pot rezolva o problemă în casă. Unii se pot înțelege mai bine cu socrii lor decât cu partenerul.

Taurii au conjuncția în zona relațiilor. Pot fi niște întâlniri agreabile cu persoane în care au încredere. Se poartă tot felul de discuții, unele mai dulci, mai fermecătoare, cu vino-încoa.

Gemenii au protejat mediul profesional. Li se dă o bună așezare pe niște treburi pe care le au de rezolvat la muncă. Au o atitudine bună și își pot lăsa orgoliul deoparte. Simt că dacă sunt mai agreabili, au șanse să obțină mai multe decât dacă își impun punctul de vedere.

Racii au conjuncția duioasă, tactilă, foarte îndrăgostibilă. Nevoia de iubire e mare, dar și de libertate în același timp. Pe de altă parte, se accentuează dorul, dorul de locuri, de oameni sau de o stare.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Leii au conjuncția în spațiul sufletului lor. E o conjuncție estetică în cazul lor. Își încarcă bateriile, se lasă răsfățați de alții. Le-ar prinde bine să fie menajați, mângâiați, să li se facă foarte multe servicii.

Fecioarele au mai multe uși deschise

Fecioarele au conjuncția în zona relațiilor. Au uși deschise. Aud vorbe bune despre ele și asta trebuie să le spulbere teama sau neîncrederea în ele. Au un feedback bun, comentarii bune din partea celor din jur.

Balanțele au conjuncția poziționată în zona câștigurilor meritate. Sunt discuții avantajoase, chiar cu șefii sau cu colegii de lucru. Știu să ceară drepturi pentru ele sau condiții de lucru bune.

Scorpionii, cu conjuncția în semnul lor, sunt mai interesați de frumos. Contează mult magnetismul. Își creează o dispoziție dulce, afabilă. Iese la suprafață partea lor fermecătoare și nu e rău deloc.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii au prudență. Au răbdare să stea și să observe, să se conecteze sufletește la oameni și la situații. Nasul lor le spune perfect în ce să se bage și în ce nu. Unii se plâng sau se dau loviți, dar funcționează, căci așa primesc mai multă grijă și consolare.

Pentru Capricorni, conjuncția poate aduce prietenii frumoase, discuții bune cu oamenii cu care pot discuta teme de principii, valori, diverse teme, care au legătură cu abordarea, cu optica.

Vărsătorii au conjuncția plină de faimă, recunoaștere, simpatie publică. Au uși deschise în mediile importante pentru ei, de acolo de unde vin și banii.

Peștii au conjuncția aducătoare de calcule bune și o strategie bine făcută. Se lămuresc în legătură cu interesul lor, cum trebuie să pună problema, cum să înțeleagă un anumit aspect. Intuiția lor e cea care desparte grâul de neghină.

Please follow and like us:
Pin Share