Theo Rose, despre posibilitatea de a deveni mamă din nou. Ce planuri are artista: ”Trei e numărul maxim”

Theo Rose, despre posibilitatea de a deveni mamă din nou. Ce planuri are artista: ”Trei e numărul maxim”

Theo Rose a vorbit recent despre posibilitatea de a deveni din nou mamă. Ea și-a dezvăluit planurile de familie și a explicat de ce trei copii ar fi numărul maxim pentru ea.

Theo Rose, despre posibilitatea de a deveni mamă din nou. Ce planuri are artista: ”Trei e numărul maxim”

Theo Rose se bucură de o perioadă plină de realizări în viața personală și profesională. Recent, artista a vorbit despre planurile ei de viitor, inclusiv posibilitatea de a deveni din nou mamă. Ea a mărturisit că își mai dorește încă doi copii.

În ultimii ani, viața lui Theo Rose s-a schimbat radical. Odată cu apariția regizorului Anghel Damian în viața ei, artista și-a construit o familie frumoasă, iar dragostea lor a înflorit rapid.

Momentul care le-a redefinit complet existența a fost venirea pe lume a micuțului Sasha Ioan. Acum, întreaga lor lume se învârte în jurul băiețelului lor.

Chiar dacă au devenit părinți, Theo și Anghel nu și-au neglijat carierele. Anghel Damian s-a dedicat regizării celui mai recent film produs de Codin Maticiuc, intitulat “Cursa”, în timp ce Theo Rose se pregătește pentru primul ei turneu.

Recent, lumea showbiz-ului s-a reunit pentru a sărbători ziua de naștere a lui Codin Maticiuc, care a împlinit 44 de ani. Cu această ocazie, producătorul a dorit să ofere invitaților o avanpremieră a filmului “Cursa”, care va fi lansat în această toamnă. Fiind regizat de Anghel Damian, era firesc ca Theo Rose să fie prezentă la eveniment, pentru a-și susține partenerul.

Theo Rose, despre planurile de familie. Își mai dorește încă 2 copii, cel mult

Într-un interviu pentru Cancan.ro, Theo Rose a dezvăluit că planurile ei de familie cu Anghel Damian nu se opresc aici. Cuplul își dorește încă doi copii, fiind deschiși la ideea de a-și extinde familia în viitor.

„Prea mulți nu avem cum pentru că am cezariană, trei e numărul maxim. Să dea Dumnezeu”, a explicat Theo Rose, potrivit sursei menționate.

Artista a mărturisit că, în timpul filmărilor, programul încărcat al regizorului Anghel Damian a pus la încercare relația lor. Au existat momente în care cei doi abia se întâlneau.

„Am încercat să avem discuții, dar problema este că ne întâlneam în somn mai mult. El venea dimineața pentru că filmările au fost cel mai mult de noapte. Atunci, el când venea acasă, eu dormeam cu copilul. Era deja dimineață când venea el, eu mă trezeam și plecam. În perioada cât au ținut filmările astea, ne-am întâlnit cam rar”, a povestit cântăreața.

Totuși, în ceea ce privește viața lor de familie, Theo a subliniat că e foarte important pentru cei trei să stea cât mai mult timp împreună.

„Încercăm să fim împreună cât mai mult, noi și copilul. Facem niște activități comune, ieșim în parc. Orice am face încercăm să rămânem împreună, la cumpărături. Noi avem nevoie lucrurile astea de fapt, acasă, în intimitatea casei”, a declarat artista pentru sursa citată.

Theo Rose a vorbit și despre diferențele dintre ea și partenerul său, Anghel Damian, când vine vorba de îngrijirea copilului lor. Artista a recunoscut că ea este cea mai panicată atunci când vine vorba de sănătatea și siguranța micuțului, în timp ce Anghel reușește să rămână calm în situații de criză.

„Anghel este cât se poate de relaxat. De fiecare dată când am întâmpinat o situație din asta, febră sau o căzătură mai periculoasă, el a fost stăpân pe situație. Eu întotdeauna la chestii de genul acesta simt că îmi stă inima de fiecare dată. Ce îl doare pe el, mă doare și pe mine”, a mărturisit artista, potrivit cancan.ro.

Please follow and like us:
Pin Share