„40.000 pentru charter la Botoșani, căldurică, toate condițiile”. Dezvăluiri despre realitatea de la Rapid. „Șumi, trimite-i cu autocarul!”

„40.000 pentru charter la Botoșani, căldurică, toate condițiile”. Dezvăluiri despre realitatea de la Rapid. „Șumi, trimite-i cu autocarul!”

Rapidul a suferit a doua înfrângere cu Marius Șumudică pe bancă, iar presiunea crește în Giulești. Formația patronată de Dan Șucu a pierdut la Botoșani, scor 2-0, iar în prezent Rapidul este pe poziția a 12-a în SuperLiga României.

„40.000 pentru charter la Botoșani, căldurică, toate condițiile”. Dezvăluiri despre realitatea de la Rapid. „Șumi, trimite-i cu autocarul!”

Rapidul nu a ajuns încă la forma așteptată de suporteri și conducere, iar rezultatul de la Botoșani a arătat încă o dată problemele cu care se confruntă Marius Șumudică la formația din Giulești. Jucătorii au fost ironizați de galerie la meciul pierdut la Botoșani, iar Șumudică a încercat să găsească o explicație pentru înfrângerea șoc suferită de echipa sa.

Asta în ciuda faptului că jucătorii se bucură de niște condiții incredibile, iar Horia Ivanovici a dezvăluit în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA cât l-a costat pe Dan Șucu deplasarea echipei la Botoșani. Mai mult decât atât, Ivanovici a pus tunurile pe jucătorii Rapidului, care nu joacă la nivelul condițiilor care li se oferă.

„O pasă cu exteriorul o dau mai bine ca doi-trei de la Rapid, jur. Eu îți spun ceva, eu în locul lui Jambor aveam minim un gol marcat la Rapid, din inteligență și tot îl dădeam. Eu în astea 12 etape aveam un gol, dacă jucam la Rapid, eu. Stai să îi vezi pe băieții ăștia de la Rapid, că toată lumea antrenor antrenor. Își dă demisia Șumudică, dacă își dă demisia, ce?

Dacă aștia nu au luat un galben, jucătorii, următorul meci la fel va fi. Trebuie tăiat în carne vie, revoluționat lotul. Tată, e Botoșani, da? Nu mai putem să mergem cu autocarul. Charter, 40.000 de euro, 70 de persoane. Șucu semna ordinul de plată, mă tată, 40.000 de euro, da? Băieții căldurică în charter, au mai picotit puțin, cel mai bun hotel, la întoarcere, eu îi trimiteam cu autocarul.

Nu mă interesa când ajungeau. Aici Șumi a greșit. Cu autocarul îi trimiteam: ‘Gata bă, toți în autocar!’ La întoarcere iar, charter, 40.000 de euro, băi, condiții, mușchiuleț wagyu la masă la Botoșani, așa mi s-a povestit. Mușchi, nu vită românească. Wagyu, bufet suedez, paste de nu știu câte feluri: ‘Nea Șucu, ia-mă și pe mine pe acolo, ce mai e să-mi dai și mie 10.000 de euro pe lună? Ne băgăm toți, te bagi Bănele?’ (n. r. Bănel Nicoliță: La Rapid niciodată!).

Radpi a făcut aseară 7 faulturi. Media este de 14 la o echipă normală. De la charter..Ce-au făcut băieții? Știi ce merită jucătorii ăștia? Știi cum i-aș chinui? Chinui în sensul profesionist. Acum cu autocarul îi trimiteam. Bun, o să-l curețe și pe Șumudică să zicem, da? Vine altul. Păi nu se întâmplă nimic la ce povestesc, nu eu. 7 faulturi, niciun cartonaș galben, serios, nu vă e rușine? Nu vă e rușine de Șumudică, că nu doarme nopțile? Nu vă e rușine de Șucu, de suporteri, de nimeni?”, a declarat Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, show care este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Gigi Becali e convins că Șumudică pleacă după Botoșani – Rapid 2-0: „E băiat deștept! Una e să îţi dai demisia, alta e să fii dat afară cu scandal”

Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea ca Marius Șumudică să plece de la Rapid după eșecul lamentabil împotriva echipei lui Liviu Ciobotariu, care era pe ultimul loc în SuperLiga înainte de meciul cu „alb-vișiniii”.

Gigi Becali a vorbit despre situația ingrată în care se află Marius Șumudică. Patronul FCSB-ului e de părere că antrenorul și-a dat seama de valoarea jucătorilor: „Şumudică e băiat deştept. Ştie ce are la dispoziţie. Una e să îţi dai demisia, alta e să fii dat afară cu scandal”.

Antrenorul care a fost ofertat și de FCSB a intrat în conflict și cu suporterii giuleșteni: „Aşa sunt galeriile. Lui Răzvan Lucescu voiau să îi facă statuie la Salonic şi acum îi cer demisia”.

Patronul FCSB știe în ce condiții va pleca de pe banca Rapidului: „Eu cred că Şumudică e supărat. Dacă a văzut că nici pe Botoşani nu o baţi… Eu asta cred. Dacă îşi dă demisia, înseamnă că vede că nu are perspective”.

Cat L-A COSTAT pe Dan Sucu INFRANGEREA SOC a Rapidului de la Botosani!

Please follow and like us:
Pin Share