5 obiceiuri zilnice care te pot face să îmbătrânești mai repede, conform cercetărilor

5 obiceiuri zilnice care te pot face să îmbătrânești mai repede, conform cercetărilor

Toată lumea caută elixirul tinereții și se agață de fiecare sfat și orice concept de stil de viață sănătos. Dar, din păcate, unele dintre obiceiurile pe care le consideri a fi sănătoase, nu sunt. Te fac să îmbătrânești mult mai repede.

De ce recomandă specialiștii să consumi cafea în timpul verii. Care sunt beneficiile sale în sezonul cald5 obiceiuri zilnice care te pot face să îmbătrânești mai repede

Există mai multe trenduri actuale care promit să-ți îmbunătățească stilul de viață. Fie că vorbim despre sucuri, antrenamente, diete, deși sunt populare, mereu trebuie să te întrebi dacă îți ajută organismul. Specialiștii spun că unele dintre aceste obiceiuri deteriorează sănătatea și nu oferă beneficiile pe care le promit. Ai mai jos câteva dintre ele.

Ruladă cu ness. Rețeta unui desert rafinat și aromat. Simplu și ușor de preparatCardio

Antrenamentul cardio nu este ceva care a apărut recent și a fost susținut de un specialist de renume. Fenomenul a fost introdus la începutul anilor ’60. Dr. Kenneth Cooper a fost primul care a inventat termenul de aerobic. El a fost cel care a alertat populația asupra faptului că, dacă doreau să evite moartea cauzată de infarct miocardic, ar fi bine să înceapă să-și miște corpul.

Cartea sa Aerobic a apărut în 1968 și a devenit imediat populară în toată țara. Oamenii au început imediat să acorde atenție sănătății cardiovasculare.

Cu toate acestea, cercetările recente spun că un antrenament cardio poate avea efecte nedorite, mai ales atunci când nu se combină cu antrenamentul de forță. Cardio poate accelera procesul de îmbătrânire împreună cu slăbirea musculaturii.

Gustări sănătoase care îți taie pofta de mâncare seara. Te și ajută să dormi mai bineSucuri

Toată lumea este interesată de sucuri sănătoase, mai ales de cele făcute acasă. Cu toate acestea, este departe de adevăr că ele sunt o sursă de energie sau doza de sănătate de care ai nevoie dimineața.

Citește continuarea aici

Nu mai arunca cojile de la ceapă și usturoi. Cum le poți folosi în mâncare

Please follow and like us:
Pin Share