Lui Gigi Becali i-a cășunat pe Mircea Lucescu

 

 

Gigi Becali a plătit două milioane euro lui CFR Cluj pentru a-i fura golgeterul, pe Daniel Bîrligea. El a profitat de faptul că, ratând calificarea în noul format al Conference League, ardelenii suferiseră importante daune financiare.

 

Becali a fost superconvins că a făcut o mare afacere făcând acest efort financiar pentru că vede în noul său atacant un jucător cu un potențial uriaș. Iar evoluțiile lui Daniel Bîrligea tind să îi dea dreptate, reușind deja să înscrie de trei ori, cel mai important fiind golul unei mari victorii pe terenul lui PAOK Salonic, în Europa League.

Cu toate aceste performanțe demne de apreciat, selecționerul Mircea Lucescu nu l-a convocat pentru meciurile din octombrie din grupa de Liga Națiunilor, cu Cipru și Lituania, ambele în deplasare. Decizia l-a înfuriat pe Gigi Becali care l-a atacat pe selecționer afirmând că familia Lucescu este apropiată de Rapid și nu de FCSB.

„Eu evaluez lucrurile valoric. Dădeam și 3 milioane, dădeam oricât pentru Bîrligea. Eu așa văd. Eu când îl văd pe Bîrligea că scapă, nu am nicio emoție că dă în portar, eu știu că dă gol. Când l-am băgat în locul lui David Miculescu, s-a schimbat tot jocul echipei. Când erau alți antrenori puteai să zici, dar nu poți tu, Becali, să-i dai lecții lui Mircea Lucescu.

Îi dai lui Răzvan, nu lui Mircea. Eu pun la îndoială decizia lui, dar nu pot să spun, că e Mircea Lucescu. Poate că fiecare om are prieteniile lui, simpatiile lui. El a mai fost rapidist, e mai prieten cu Șucu. Zic și eu. Eu mai și glumesc. Mai fac glume, dar nu pot să-i dau lecții lui Lucescu. Când e unul ca Mircea Lucescu, nu mai pot să vorbesc.

M-am scăpat cu prietenia, nu trebuia, trebuia să-mi mușc limba. Nu vede toată lumea ce fotbalist e Bîrligea? El dă gol meci de meci. Sută la sută îl va lua în viitor. Orice mare specialist are o miime de orgoliu. Arată că nu îl ia el pe Bîrligea: «Voi ați dat două milioane pe el, eu nu îl iau la Națională».

Fără intenție, în subconșitent, nu ne dăm seama că avem niște orgolii. Mircea Lucescu va spune că Bîrligea va fi în viitor. A greșit Mircea Lucescu, ce să mai zic. Mă enervez acum. Cum să nu îl iei pe Bîrligea? Că mă enervez. Dacă cineva îl bate pe băiatul tău, nu te superi? Ce vrei să fac, am zis că nu spun de Mircea Lucescu nimic.

Voi puneți întrebări, eu mai glumesc. Are timp Bîrligea să meargă la echipa națională. Eu fac niște glume, apoi se interpretează că le spun în serios”, a declarat Gigi Becali la „Fotbal Club”

 

 

The post Lui Gigi Becali i-a cășunat pe Mircea Lucescu appeared first on Cotidianul RO.

Please follow and like us:
Pin Share