Scandal cât casa după ce FCSB a câștigat cu PAOK. Răzvan Lucescu, declarații dure despre plecarea sa de la Salonic! Dezvăluirile lui Gabi Safta

Scandal cât casa după ce FCSB a câștigat cu PAOK. Răzvan Lucescu, declarații dure despre plecarea sa de la Salonic! Dezvăluirile lui Gabi Safta

Joia trecută atât România cât și Grecia au trăit un șoc. FCSB a câștigat în deplasare cu PAOK Salonic (1-0) în Europa League. Situația de la echipa elenă s-a degradat imediat, mai ales după ultimele declarații ale lui Răzvan Lucescu.

Scandal cât casa după ce FCSB a câștigat cu PAOK

PAOK are în ultima vreme o serie de rezultate inconstante. Meciul cu FCSB s-a jucat pe teren propriu, iar valoarea lotului adversarei era net inferioară, astfel că toți se așteptau la o victorie la scor, doar că nu a fost cazul.

Gabi Safta, jurnalistul și expertul FANATIK, a avut o intervenție în direct la FANATIK SUPERLIGA. Acesta a dezvăluit că Răzvan Lucescu a făcut iureș la conferința de presă.

„Da, sunt probleme cu PAOK Salonic. Răzvan a revenit pe primul loc în Grecia, dar a lansat o bombă nucleară la conferința de presă. Iată ce a spus pe scurt ‘Când este chimie, suntem primii, ceea ce e bine, pentru că nu suntem pe 10, așa cum am simțit în ultimele zile. 

Sunt aici în această seară, dar nu am nicio problemă să îmi iau bagajele și să plec în București, pentru că simt că nu toți înțeleg procesul pe care l-am explicat.

Sunt împăcat cu ce am făcut la PAOK, am arătat ce pot face, dacă cineva nu e de acord, mă întorc acasă. Vorbesc și spun ceea ce simt. Vom munci și simt că avem nevoie de echilibru, nu e nevoie de presiune uriașă. Dacă pierdem echilibrul atunci nu mai putem munci!’”, a spus Răzvan Lucescu, citat de Gabi Safta la FANATIK SUPERLIGA.

Relația cu Ivan Savvidis, tensionată

Același Gabi Safta a precizat la FANATIK SUPERLIGA faptul că presa din Grecia a scris despre relația dintre Răzvan Lucescu și Ivan Savvidis, patronul echipei.

Elenii notează că relația dintre cei doi ar fi început să intre în declin încă de la eliminarea lui PAOK din Champions League de către suedezii de la Malmo, iar că eșecul cu FCSB a înrăutățit lucrurile.

Răzvan Lucescu, conferință de presă aprigă după eșecul cu FCSB

Deja întristat de rezultatul negativ înregistrat, Răzvan Lucescu a avut parte după meciul cu FCSB de o conferință de presă în care nu s-a mai abținut. Astfel, antrenorul lui PAOK a transmis că: „De ce trebuie să discutați despre rivalitate? În România, mereu se încearcă să se creeze ură și dușmani. Mie nu-mi pasă! Eu acum sunt în Grecia, la PAOK. De ce trebuie să creați voi ură mereu?

Am încercat mereu să fiu echilibrat și calm. Băieți, treziți-vă! Mereu oferiți oamenilor din România numai ură și ști negative”, a mai declarat tehnicianul român după meci.

Scandal cât casa la PAOK

Please follow and like us:
Pin Share