Gestul făcut de un câine a ajuns viral pe internet. Cum și-a convins patrupedul stăpânul săi îi dea pizza

Gestul făcut de un câine a ajuns viral pe internet. Cum și-a convins patrupedul stăpânul săi îi dea pizza

Gestul făcut de un câine a ajuns viral pe internet. Patrupedul a atras atenția tuturor datorită modului în care a reușit să își convingă stăpânul să îi dea o felie de pizza.

Ce a putut să facă un câine pentru a primi o felie de pizza

Uneori, câinii ne pot surprinde. S-a convins de asta stăpânul unui patruped din rasa Bassel Hound. Blănosul a reușit să atragă atenția tuturor datorită gestului său.

Este foarte bine cunoscut faptul că, uneori, câinii împrumută din comportamentul stăpânilor. Totuși, există și momente în care aceste animale uimitoare scot la iveală propriul lor comportament.

Pe internet, există o mulțime de videoclipuri cu aceste animale adorabile care fac deliciul tuturor. Indiferent de ipostaza în care sunt surprinși, câinii sunt un magnet de aprecieri în mediul online.

Recent, un câine din rasa Bassel Hound a făcut înconjurul internetului datorită comportamentului său. Patrupedul a încercat să își convingă stăpânul să îi ofere o bucata de pizza, iar reacțiile sale au fost de-a dreptul savuroase.

Ray McCrossan, stăpânul animalului, s-a așezat pe canapea cu felia de pizza în mână. Mirosul l-a ademenit imediat pe blănos care abia și-a stăpânit pofta.

Internauții au rămas surprinși de perspicacitatea patrupedului

Chiar dacă, la un moment dat, Ray McCrossan a ascuns felia de pizza, câinele nu a putut fi păcălit atât de ușor. Acesta a știut că mâncarea este încă acolo, așa că a stat cu ochii ațintiți asupra stăpânului.

Ray și-a filmat prietenul blănos, iar videoclipul a atras atenția multor internauți. Cu toții au remarcat inteligența câinelui și perseverența sa. Ray McCrossan nu s-a putut abține și l-a descris pe blănos în fața tuturor.

”Se oprește doar atunci când obține ceea ce își dorește.”, a spus Ray.

Videoclipul a stârnit și o mulțime de comentarii. Majoritatea celor care au văzut filmarea au considerat că patrupedul este adorabil. Ba chiar unii au susținut că blănosul ar fi meritat întreaga felie de pizza.

Pe cât de delicioasă este pizza, aceasta nu este recomandată câinilor. Patrupezii se abțin cu greu în fața unui asemenea preparat, însă, stăpânii lor trebuie să știe că pizza afectează sistemul hematologic și poate crea probleme digestive.

Please follow and like us:
Pin Share