Scandal cu final neașteptat. Oana Ciocan a ajuns din nou în dormitorul lui Jador, după acuzațiile de abuz fizic

Scandal cu final neașteptat. Oana Ciocan a ajuns din nou în dormitorul lui Jador, după acuzațiile de abuz fizic

Un nou scandal a luat amploarea zilele acestea. După ce Jador a anunţat despărţirea de Oana Ciocan, Zanni a adus acuzaţii grave manelistului. Dublul câştigător de la Survivor susţine că Jador şi-a agresat fizic partenera de viaţă, acestea fiind informaţii pe care le-a primit chiar de la presupusa victimă a lui Jador.

În ultima vreme s-a tot vorbit despre despărţirea neaşteptată a showbizz-ului românesc, cea dintre Jador şi Oana Ciocan. Ambii parteneri au confirmat separarea, dar noi venim cu dovezile împăcării. Deşi niciunul dintre ei nu a vorbit despre aşa zisa împăcare, indiciile în acest sens sunt tot mai clare şi dese.

Jador şi Oana, împăcarea momentului

În urmă cu doar câteva zile, Jador a anunţat despărţirea de Oana Ciocan, singura femeie pe care a cerut-o în căsătorie. A fost o veste neaşteptată pentru fani, deşi între cei doi au existat mai multe episoade de separare în timpul relaţiei lor.

Este unul dintre cele mai discutate subiecte în mediul online. Internauţii sunt cu ochii-n patru în ceea ce preveşte relaţia dintre Jador şi Oana Ciocan. Aceasta nu este singura despărţire dintre manelist şi femeia pe care a cerut-o în căsătorie. Lunile trecute ei erau despărţiţi din nou, cel puţin aşa erau anunţaţi fanii.

Ulterior apăruse imagini cu cei doi îndrăgostiţi în Grecia, lucru care a fost confirmat acum cinci zile chiar de către Jador, care a specificat că în tot timpul a fost împreună cu Oana Ciocan, doar că au vrut să se bucure de iubirea lor singuri.

”Adevărul este că noi am fost împreună în tot acest timp pentru că am vrut să ne bucurăm de iubire dor noi”, a scris manelistul pe Instagram.

În continuarea mesajului, Jador a anunţat că de data aceasta despărţirea de Oana este reală, femeia găsindu-şi alt partener de viaţă. ”De ceva timp am decis să luăm o pauză însă în această pauză ea şi-a găsit pe altcineva, am văzut-o chiar eu la masă cu un băiat”, a mai scris Jador.

Dovezile că cei doi formează, din nou, un cuplu

După ce interpretul de manele a anunţat depărţirea de Oana Ciocan, Zanni a făcut nişte afirmaţii cutremurătoare. Câştigătorul de Survivor susţine că Jador a avut un comportament violent asupra Oanei, în timpul relaţiei cu aceasta. Partea interesantă începe abia acum.

Cu timpul, dovezile că cei doi amorezi s-ar fi împăcat, sunt tot mai clare. După afirmaţiile halucinante a ale lui Zanni, Oana Ciocan a ieşit în mediul online şi a negat totul. Ei bine, noi am observat un detaliu interesant în videoclipul Oanei. Aceasta s-a filmat în casa pe care Jador a închiriat-o pentru filmarea clipurilor. Ceea ce o dă de gol în acest sens, sunt chiar draperiile de culoare maronie din spatele femeii.

Oana Ciocan fimându-se în casa pe care Jador o foloseşte pentru videoclipuri muzicale / sursă foto: Instagram

Această dovadă este confirmată de un alt videoclip de la Instagram, postat de Jador de data aceasta. Manelistul s-a filmat în respectiva încăpere, spunând că imobilul închiriat de el, se vinde sau se închiriază. În filmuleţ este foarte vizibil chiar colţul în care Oana Ciocan s-a fimlat în timp ce nega afirmaţiile lui Zanni la adresa relaţiei cu Jador.

Oana Ciocan, tot timpul lângă Jador

Aceasta nu este singura dovadă pe care o prezentăm. În imaginile postate se observă un alt detaliu ce duce spre o posibilă împăcare. Duminică, Jador a postat un videoclip pe TikTok, în care apărea în timp ce deschidea portiera de la maşină, alături de un mesaj.

”Oana, m-a întrebat scaunul din dreapta de ce lipseşti?”, a scris interpretul de menele alături de clipul postat.

În postarea cu pricina, Jador este filmat de către o altă persoană. Acea persoană este chiar Oana Ciocan, femeia de care susţine că este separat. Detaliul care indică că Oana este cea care îl filmează pe manelist, este refexia femeii în portiera maşinii. Acesta este semn că cei doi nu sunt despărţiţi, aşa cum susţin ambii.

Nici internauţii au fost păcăliţi. Secţiunea de comentarii a postării a fost luată cu asalt de către fanii care au observat-o pe Oana Ciocan.

”Şi Oana filma. Bravo lor dacă sunt împreună şi ţin relaţia doar pentru ei.”, ”Se vede părul ei în geam, uitaţi-vă atent.”, ”Se vede Oana în relexia de la portieră.”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauţi.

Please follow and like us:
Pin Share