Serie formidabilă pentru Cosmin Olăroiu la arabi. De când n-a mai pierdut Sharjah, echipa antrenorului român

Serie formidabilă pentru Cosmin Olăroiu la arabi. De când n-a mai pierdut Sharjah, echipa antrenorului român

După un sezon ratat, Sharjah a pornit ca din pușcă în noul sezon din Emiratele Arabe Unite. Echipa lui Olăroiu a învins ieri, scor 2-1, pe Al Orooba și conduce în clasament, cu maximum de puncte.

Sharjah n-a mai pierdut de pe 6 mai

Formația lui Oli are o serie formidabilă de meciuri fără înfrângere. Sharjah n-a mai pierdut de la începutul lunii mai. În total, a legat 14 meciuri fără eșec, în toate competițiile. Plus alte două în amicale.

Grație acestor rezultate, Olăroiu a fost desemnat antrenorul lunii septembrie. Sharjah a dat și cel mai bun jucător din Emirate, pe Mohamed Ben Alarbi.

În aceeași idee, Adel Alhosani a câștigat premiul pentru cel mai bun portar. Acesta este antrenat de Eugen Nae, cel care se ocupă de pregătirea portarilor de opt ani, la echipele la care a antrenat Olăroiu.

La egalitate de puncte cu Shabab

Sharjah este la egalitate cu Shabab Al Ahli Dubai, cele două fiind singurele echipe care au contabilizat cinci victorii în acest sezon.

Shabab a demolat în deplasare, scor 5-1, echipa lui Bani Yas, unde Andrei Burcă a fost integralist. Shabab este antrenată de portughezul Paolo Sousa și îl are printre titulari pe Bogdan Planic, fost la FCSB.

Echipa lui Oli este angrenată și în Champions League 2, echivalentul Ligii Europa din Asia.

Are afaceri imobiliare în România

Antrenorul român este stabilit la Dubai, acolo unde are și un restaurant. Olăroiu este implicat în imobiliare și în România. Cosmin Olăroiu deține 50% din acțiunele unei firme care ridică pe terenul fostei fabrici de pe strada Electronicii un ansamblu rezidențial.

Vor fi în total peste 600 de apartamente, 6.500 de metri pătrați de spații comerciale, 650 de locuri de parcare subterane și 170 supraterane. Afacerile antrenorului român sunt conduse în România de fiul său.

În această vară, din cauza afacerilor, Oli a fost chemat de procurori la sediul Inspectoratului General de Poliție din București. Potrivit cancan.ro, antrenorul în vârstă de 55 de ani a fost audiat cu privire la vânzarea unor apartamente prin societatea lui.

Isăilă a fost eroul etapei în Emirate

Celălalt antrenor român din Emirate, Daniel Isăilă, a fost eroul etapei disputate în weekend. Echipa lui, Khorfakkan, a învins în deplasare, cu un scor neverosimil, 4-3, pe Al Wasl. Grație acestui rezultat, Khorfakkan a urcat pe locul zece în clasament.

 

 

Please follow and like us:
Pin Share