Cristina Demetrescu știe ce zodii au noroc în săptămâna 7-13 octombrie. Succes, bani, dar și mari reușite pentru acești nativi

Cristina Demetrescu știe ce zodii au noroc în săptămâna 7-13 octombrie. Succes, bani, dar și mari reușite pentru acești nativi

Ești curios să afli ce-ți rezervă astrele în această săptămână? Celebra astroloagă Cristina Demetrescu dezvăluie care zodii vor avea parte de bani, succes și realizări în perioada 7-13 octombrie.

Cristina Demetrescu știe ce zodii au noroc în săptămâna 7-13 octombrie. Succes, bani, dar și mari reușite pentru acești nativi

Cristina Demetrescu a dezvăluit recent previziunile astrale pentru săptămâna 7-13 octombrie, în cadrul emisiunii “Vorbește lumea” de la Pro TV, potrivit spectacola.ro. Conform analizei sale, mai multe zodii se vor bucura de o perioadă plină de reușite pe diverse planuri ale vieții.

Berbec

Săptămâna asta e cu bune și cu rele pentru Berbeci. Au șanse să strălucească la școală sau la muncă și să se distreze cu prieteni vechi. Dar atenție, s-ar putea să apară niște probleme în familie care să le strice cheful. Nu se pot bucura pe deplin de succesele lor din cauza acestor griji.

Taur

Taurii sunt ca într-o competiție continuă săptămâna asta. Trebuie să dea tot ce au mai bun ca să iasă în față. Cristina Demetrescu îi sfătuiește să nu se descurajeze și să rămână perseverenți. Efortul lor va fi răsplătit până la urmă

Gemeni

Gemenii vor avea o săptămână unde toate reflectoarele Universului par să fie îndreptate asupra lor. Astrele îi îndeamnă să se concentreze asupra propriei persoane și să-și stabilească priorități clare. Este important pentru ei să delege în mod corect și să nu se lase copleșiți de haos. Tinerii nativi sunt sfătuiți să asculte sfaturile prietenilor și să nu ignore oportunități importante.

Rac

Racii pot lua decizii importante la serviciu în această perioadă. Dacă se află într-o astfel de situație, totul pare să fie aliniat pentru succes. Totuși ar putea exista tensiuni în cadrul familiei, care vor necesita atenție și diplomație pentru a fi rezolvate.

Leu

Leii nu vor avea o săptămână tocmai ușoară. Vor întâmpina diverse provocări care îi vor scoate din zona de confort. Se anunță o perioadă de schimbări majore, posibil chiar o mutare, anunță Cristina Demetrescu. Deși situația nu este confortabilă, nativii acestei zodii au susținerea prietenilor apropiați.

Fecioară

Fecioarele se vor confrunta cu multe cheltuieli, în special legate de garderobă. Investițiile în haine noi sunt motivate de dorința de a face o impresie bună. Dar, fecioarele sunt sfătuite să-și păstreze autenticitatea și să nu forțeze schimbări care nu li se potrivesc.

Balanța

E momentul perfect pentru Balanțe să privească dincolo de granițe. Pot apărea oportunități de afaceri în străinătate sau șansa de a lucra cu oameni din alte țări. Fie că participă la târguri internaționale sau întâlnesc oameni de afaceri străini, au șanse mari de succes în afara țării.

Scorpion

Scorpionii au o săptămână care începe greu, dar se poate termina bine. Ar putea primi o veste bună legată de o asigurare sau un concediu medical care le permite să-și ia o pauză și să-și pună ordine în gânduri. Este un moment bun pentru a capitaliza experiențele mai puțin plăcute și a le transforma în ceva favorabil.

Săgetător

În perioada aceasta, Săgetătorii se simt obosiți și ar trebui să-și conserve energia, spune Cristina Demetrescu. Sunt prinși în tot felul de reguli și responsabilități, ceea ce îi irită, fiind de obicei persoane independente. Există riscul unor accidente, așa că ar trebui să fie precauți și să evite situațiile periculoase. E important să-și găsească un echilibru și să nu se suprasolicite.

Capricorn

Capricornii primesc sfaturi bune și informații utile în această perioadă. Ar putea fi vorba despre alegerea unei școli pentru copii sau despre probleme personale. Există posibilitatea de a rezolva o problemă legală, posibil cu ajutorul unui avocat. Deși iau decizii înțelepte, s-ar putea să se confrunte cu amenzi sau probleme administrative complicate.

Vărsător

Vărsătorii sunt apreciați și li se recunosc meritele, dar s-ar putea să nu fie recompensați financiar pe măsură. Perioada 7-13 octombrie îi pune să aleagă între pasiunea lor și o abordare mai practică a vieții. Deși totul pare bine și frumos, ei simt nevoia să trăiască mai intens și să-și urmeze visurile.

Pești

Peștii au parte de noroc financiar în această perioadă. Este posibil să-și dorească să vândă ceva scump, poate pentru a scăpa de o datorie care îi apasă. Acest lucru le va oferi o senzație de libertate.

Please follow and like us:
Pin Share