Neluțu Varga e de acord cu transferul lui Louis Munteanu la FCSB. „Dacă Gigi Becali dă banii, e al lui!”. Exclusiv

Neluțu Varga e de acord cu transferul lui Louis Munteanu la FCSB. „Dacă Gigi Becali dă banii, e al lui!”. Exclusiv

Gigi Becali a anunţat în direct la FANATIK SUPERLIGA că îl vrea pe Louis Munteanu la FCSB în această iarnă. Atacantul ar urma să joace în banda stângă sau dreaptă a atacului campioanei, cu Bîrligea număr 9.

Neluțu Varga e de acord cu transferul lui Louis Munteanu la FCSB: “Oferta trebuie să fie de minimum 7 milioane de euro”

Răspunsul la oferta lui Gigi Becali a venit de la Neluţu Varga. Patronul celor de la CFR Cluj a declarat pentru FANATIK că pentru suma corectă atacantul poate ajunge la FCSB, dar Gigi Becali trebuie să scoată 7 milioane de euro:

„Sunt prostii ce spune Gigi Becali că nu am fi plătit toți banii pe Louis Munteanu. Toate actele cu Fiorentina au fost semnate, e un contract pe patru ani, sumele negociate au fost achitate în totalitate.

Dacă Gigi Becali plătește suma corectă pentru Louis Munteanu, îl poate transfera la FCSB! Știți bine că suntem deschiși la orice ofertă. Doar că oferta lui Gigi Becali pentru Louis Munteanu trebuie să fie de minimum 7 milioane de euro, cum avem deja pentru Louis.

Deci dacă Becali, cu care mă înțeleg foarte bine, pune banii jos, suma corectă, îl poate lua pe Louis Munteanu la FCSB”, a declarat Neluțu Varga pentru FANATIK.

Gigi Becali: “Poate îl iau eu pe Louis Munteanu în iarnă. De ce să nu-l iau?”

Gigi Becali a lăsat să se înţeleagă, într-o intervenţie la FANATIK SUPERLIGA, că Neluţu Varga nu a achitat până acum suma de transfer pentru Munteanu. Patronul FCSB s-a declarat dispus să plătească el banii Fiorentinei pentru a-l lua pe atacant:

“Poate îl iau eu pe Louis Munteanu în iarnă. Poate-l iau… De ce să nu-l iau? S-a dus la CFR Cluj, dar poate îi dau eu banii. A dat Neluţu 2,5 milioane de euro? Eu nu ştiu asta.

Dacă vine, o să joc în stânga sau în dreapta atacantului. Bîrligea număr 9 şi Munteanu în stânga sau dreapta. Ori fac, ori nu fac. Asta m-a ambiţionat foarte mult, meciul de la Salonic.

Mi-a dat putere şi mi-a demonstrat că pot face. La un moment dat credeam că nu mai putem. Că sunt prea valoroşi, că nu mai putem să-i atingem. Am jucat în inferioritate numerică în faţa unei echipe bune.

Mai ştii? O să vedem. Neluţu Varga e prietenul meu. Poate vrea să îl dea, dacă n-a dat banii, poate îi dau eu…. O să vedem. Mai trebuie un fundaş central. Nu prea avem în ţară”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Please follow and like us:
Pin Share