Masca naturală care te ajută să scapi de riduri. Conține doar două ingrediente pe care sigur le ai în casă, iar efectele sunt vizibile destul de repede

Masca naturală care te ajută să scapi de riduri. Conține doar două ingrediente pe care sigur le ai în casă, iar efectele sunt vizibile destul de repede

Masca naturală care te ajută să scapi riduri. Ai nevoie de două ingrediente banale pentru a șterge urmele lăsate de timp pe tenul tău.

Masca naturală care te ajută să scapi riduri

Fără doar și poate, toată lumea își dorește un ten luminos, fără probleme și fără riduri. Deși îmbătrânirea este un proces natural, uneori, acesta poate încetinit cu ajutorul unor trucuri.

Încă din cele mai vechi timpuri, măștile naturale au fost o variantă la îndemâna tuturor. Pe lângă faptul că sunt ieftine și ușor de pregătit, acestea sunt la fel de eficiente precum cele disponibile în comerț.

De obicei, ridurile încep să își facă prezența între 40 și 50 de ani. Însă, prevenția este mult mai bună decât tratarea, așa că specialiștii recomandă aplicarea unor măști care te pot ajuta să scapi de riduri.

Pentru a prepara o astfel de mască eficientă chiar la tine acasă, ai nevoie de doar câteva ingrediente. Unele dintre ele sunt banale și s-ar putea să le ai deja prin bucătărie.

Specialiștii susțin că una dintre cele mai bune măști împotriva ridurilor este faimoasa mască cu miere și albuș de ou. Pentru a prepara o astfel de mască, ai nevoie de o lingură de miere, un albuș de ou, o linguriță de suc de lămâie și o linguriță de ulei de măsline.

Cum se prepară și cum se aplică masca cu miere și albuș de ou

Aceste ingrediente sunt benefice datorită proprietăților naturale pe care le au. Toate sunt recunoscute pentru efectele hrănitoare și hidratante pe care le au asupra pielii, ștergând ridurile de pe ten.

Masca cu miere și albuș de ou se prepară foarte simplu. Pentru început, toate ingredientele se amestecă până se obține o mască omogenă. Înainte de a aplica această mască, asigură-te că ai tenul curat și uscat.

După ce aplici masca, este necesar să stai 15 – 20 de minute cu ea pe ten. După ce s-a scurs timpul, trebuie să-ți clătești fața cu apa caldă și să o ștergi cu un prosop curat.

Dacă vrei ca această mască să aibă efect asupra tenului, este esențial să repeți procesul de aplicare de cel puțin două ori pe săptămână. În timp, vei observa ca această mască îți va hidrata tenul și va stimula producția de colagen. Însă, pentru ca efectele ei să fie absolute, trebuie să ai grijă să nu te expui la razele soarelui, să renunți la fumat și să fii atentă la alimentele pe care le consumi.

Please follow and like us:
Pin Share