Anunț șoc la FCSB! Florin Tănase, suspect de ruptură musculară: când află cât va absenta. Exclusiv

Anunț șoc la FCSB! Florin Tănase, suspect de ruptură musculară: când află cât va absenta. Exclusiv

FCSB e în pericol să îl piardă pe Florin Tănase după victoria obținută în fața Gloriei Buzău, scor 3-2. „Șeptarul” a jucat doar 26 de minute în repriza a doua, suficient însă cât să se confrunte cu probleme musculare.

Alertă la FCSB! Florin Tănase e suspect de ruptură musculară

Florin Tănase (29 de ani) este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB, dar roș-albaștrii ar putea să rămână fără serviciile mijlocașului ofensiv. FANATIK a aflat în exclusivitate că „Tase” e suspect de ruptură musculară. Din informațiile obținute de site-ul nostru, „șeptarul” va face un RMN în seara zilei de luni, 7 octombrie, și va afla cât de gravă este accidentarea.

Florin Tănase avea dureri și înaintea meciului cu Gloria Buzău și nu ar fi trebuit să apară pe teren. Cu toate acestea, FANATIK a aflat că Gigi Becali a ordonat ca „Tase” să intre pe teren din cauza dificultăților pe care FCSB le întâmpina cu nou-promovata. În minutul 64, când Tănase l-a înlocuit pe Ștefănescu, tabela de marcaj arăta 1-1.

Tănase a jucat cu dureri, iar durerile au persistat și după terminarea partidei. Sunt dureri care de obicei se resimt în momentul în care apare o ruptură musculară.

Știre în curs de actualizare…

Please follow and like us:
Pin Share