Daniel Florea, fost primar la Sectorul 5, își anunță revenirea în PSD. “Cererea nu i-a fost aprobată”

Daniel Florea, fost primar la Sectorul 5, își anunță revenirea în PSD. “Cererea nu i-a fost aprobată”

Daniel Florea, fost primar al Sectorului 5 din partea social democraților, a demisionat din PSD în septembrie 2022. Deputatul a anunțat conducerea Camerei că s-a înscris în Organizația Sector 5, începând cu data de 3 octombrie.

Daniel Florea, fost primar la Sectorul 5, își anunță revenirea în PSD

Deputatul a precizat că va activa în grupul parlamentar al Partidului Social Democrat din Camera Deputaților. Totuși, reînscrierea sa în PSD este infirmață chiar de președintele PSD Sector 5.

“Fostul primar, domnul deputat Daniel Florea, a depus cerere de înscriere, dar nu i-a fost aprobată”, a declarat Andrei Dolineaschi pentru Stiripesurse.ro.

În perioada 2016-2020, Daniel Florea a fost primarul Sectorului 5 din Capitală, ales din partea PSD. După ce a demisionat din PSD, în septembrie 2022, Daniel Florea a fost o vreme deputat neafiliat, pentru ca în noiembrie 2023, să anunțe că va activa ca membru al grupului parlamentar AUR, după ce s-a înscris în Partidul Republican.

„Pe 1 septembrie 2022, de ziua tatălui meu, am demisionat din PSD şi am devenit parlamentar neafiliat.

Pe 10 noiembrie 2023, de ziua mamei mele, m-am înscris în Partidul Republican, parte componentă a Alianței pentru Unirea Românilor.

Începând de astăzi, 13 noiembrie, Ziua Bibliei, conform deciziei Sfântului Sinod, voi activa în grupul parlamentar al Alianței pentru Unirea Românilor”, a declarat Daniel Florea, în plenul Camerei Deputaților.

În august demisionase din AUR

În august 2024 a demisionat din AUR. Daniel Florea era președintele organizației Călărași, funcție pe care a preluat-o în luna ianuarie, după ce deputatul Dumitru Coarnă a fost exclus din partid.

La alegerile locale desfășurate în data de 9 iunie 2024, Daniel Florea a candidat din partea AUR la președinția Consiliului Județean Călărași.

„Astăzi, 08.08.2024, am demisionat din AUR. Plec discret, pe ușa din față, așa cum am plecat și din PSD, din calitatea de Președinte de Organizație Județeană, fără scandal și fără acuze.

Le mulțumesc tuturor oamenilor de calitate pe care i-am întâlnit și alături de care am petrecut momente de neuitat. Îi prețuiesc și îi încurajez să-și urmeze neabătut calea, fără să-și încalce principiile.

Categoric, valorile morale și ‘cei 7 ani de acasă’ reprezintă cea mai valoroasă moștenire pe care o lăsăm copiilor noștri”, scria la acel moment deputatul Daniel Florea pe pagina sa de Facebook.

În septembrie 2024, deputatul a fost, pentru scurta vreme, membru al recent înființatului partid DREPT.

Please follow and like us:
Pin Share