Pe cine ar vota Marcel Ciolacu la prezidenţiale, dacă nu s-ar vota pe el. A răspuns pe cine ar alege între Mircea Geoană, Nicolae Ciucă, Elena Lasconi şi George Simion

Pe cine ar vota Marcel Ciolacu la prezidenţiale, dacă nu s-ar vota pe el. A răspuns pe cine ar alege între Mircea Geoană, Nicolae Ciucă, Elena Lasconi şi George Simion

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat că, în cazul în care ar fi pus să aleagă la scrfutinul prezidențial între Nicolae Ciucă, Elena Lasconi, Mircea Geoană și George Simion, ar pune ștampila pe buletinul cu numele președintei USR. „Este o doamnă și mi se pare corect”, a justificat premierul.

”Este o doamnă şi mi se pare corect”

Marcel Ciolacu, președintele PSD și candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie, a fost întrebat, luni, la Pro Tv, cu cine ar vota la prezidențialele din noiembrie dintre Nicolae Ciucă, președintele PNL, Elena Lasconi, președinta USR, Mircea Geoană, independent și George Simion, președintele AUR, în condițiile în care nu ar putea să se voteze singur și nici să anuleze buletinul de vot.

Marcel Ciolacu a răspuns că ar pune ștampila pe buletinul de vot cu numele Elenei Lasconi. ”Este o doamnă şi mi se pare corect”, a invocat președintele PSD.

„Este o întrebare pe care ţi-o pui când eşti într-un for decizional foarte mic, unde sunt 7 persoane, 11… E  o jenă, fiindcă acolo vin propunerile, din cei şapte unu trebuie să fie preşedintele Biroului Permanent al Camerei, dau un exemplu. Şi atunci normal că faci socoteala care-s cu tine, care nu sunt, cum sunt propunerile şi este o jenă, ori autopropui, ori să te votezi singur.

Să ştiţi că aş putea vota doi şi să anulez, până la urmă votul, nu e o problemă. Categoric, o femeie. Aş merge cu Elena Lasconi. (…) Deoarece este o doamnă şi mi se pare corect”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Emisiunea ‘Iartă-mă’ o pot prezenta și eu”

Președintele social-democrat a mai fost întrebat la ce emisiuni la televiziune i-ar pune pe candidații la prezidențialele din noiembrie să prezinte.

„Aș pune-o pe doamna Șoșoacă să prezinte ‘Vocea României’. Pe doamna Lasconi aș pune-o să prezinte ‘Insula Iubirii’. Pe domnul Ciucă l-aș pune să prezinte ‘Din Dragoste’. Emisiunea ‘Iartă-mă’ o pot prezenta și eu. ‘Vorbește lumea’, aici e Mircea Geoană specialist. ‘Surprize – surprize’ nu e niciunul prin servicii. Kelemen Hunor la ‘Șef sub acoperire’. La ‘Trădați în dragoste’ e George Simion. Hai Ludovic Orban la ‘Surprize – surprize’”, a răspuns Marcel Ciolacu.”

Please follow and like us:
Pin Share