Ești născut duminica? Mihai Voropchievici dezvăluie ce au special cei veniți pe lume în această zi

Ești născut duminica? Mihai Voropchievici dezvăluie ce au special cei veniți pe lume în această zi

Mihai Voropchievici explică trăsăturile pe care le ai, dacă ești născut duminica, și începe o serie inedită pentru fiecare zi a săptămânii, în exclusivitate pentru FANATIK.

Născut duminica? Află caracteristicile zilei tale de naștere, de la Mihai Voropchievici

Fiecare zi din săptămână are câteva secrete, câteva taine, caracteristici de care mulți dintre noi nu aveam habar. Află de ce sunt speciali cei veniți pe lume într-o zi de duminică.

Duminica este ziua patronată de Soare. Avem lumină și foc, dar și foc și aer. Așa sunt nativii din această zi. Numerele norocoase pentru cei născuți duminică sunt 1, 4, 7, 10, 11, 19 și 30.

Așadar, mai ales cei născuți într-o zi de duminică și care s-au nimerit și cu una din datele de mai sus (de exemplu 4 noiembrie sau 10 decembrie) sunt niște norocoși din naștere.

Culorile benefice pentru cei născuți duminica sunt auriul și galbenul. Metalul specific este aurul. Avem și parfumuri recomandate pentru aceștia: heliotropul, lavanda și trandafirul.

Fructele agreate sunt lămâile, merele galbene și gutuile. Ce calități ai, însă, dacă ești născut duminica? Și la acest capitol ne lămurește Mihai Voropchievici și face o serie de descrieri extrem de interesante, în continuare.

Cei mai trebuie să știi dacă ești născut duminica? Acești nativi sunt generoși, sunt parteneri extraordinar de loiali, familiști, fideli în dragoste, dar și în prietenie. E bine să avem pe lângă noi un astfel de partener. Vor da totul pentru cei din jur și vor fi mereu extrem de săritori.

Ce defecte au cei veniți pe lume într-o zi de duminică

Chiar dacă de multe ori le place să se impună, o fac de fiecare dată cu scopuri bune. Sunt acei oameni pe care îi poți suna și în toiul nopții pentru a cere ajutor. Nu vor refuza mai niciodată, dar întotdeauna vor oferi ajutorul așa cum consideră, deci trebuie să vă așteptați să vină cu propriile lor soluții. Nu prea acceptă recomandări din partea altora.

Oportunități de muncă sunt multiple. Sunt prin excelență independenți. Au nevoie de energie și forță să lupte împotriva necazurilor. Zodiacal, li se recomandă să fie șefi la muncă, dar șefi și în familie. Vor gestiona toate activitățile cu o mână de fier.

Sunt recunoscuți pentru capacitatea de a face față situațiilor complicate. În momentele de criză, se pot dovedi adevărați lideri, acei oameni pe care turma îi urmează fără să clipească.

Cei născuți duminica au și câteva defecte, care le cam strică fațada. Au orgoliu și dorința de a domina pe cei din jur.

Așadar, pe cât sunt de muncitori cei veniți pe lume într-o zi de duminică, pe atât pot fi de orgolioși. Nu prea le place să fie contraziși, să li se arate că nu au dreptate. Țin foarte mult la munca lor, la viziunea lor, la ideile pe care le au. Le exprimă de fiecare dată cu aplomb, cu multă fermitate, cu convingere. Cât despre dominare, asta se observă mai ales în relațiile personale, intime. Într-o căsnicie, indiferent că sunt femei sau bărbați, cei născuți duminica vor avea mereu ultimul cuvânt de spus.

„Dacă reușiți să scăpați de aceste defecte sau să le atenuați, sunteți niște oameni nu agreabili, ci super-agreabili, nemaipomeniți. Veți fi căutați de cei din jur, așa veți avea parte de foarte mulți prieteni”, transmite, în încheiere, Mihai Voropchievici.

Please follow and like us:
Pin Share