Împăcarea anului în fotbalul românesc! Unde au fost surprinși Anamaria Prodan, Florin Manea și Giovanni Becali: „Nu mai avem timp”. Foto

Împăcarea anului în fotbalul românesc! Unde au fost surprinși Anamaria Prodan, Florin Manea și Giovanni Becali: „Nu mai avem timp”. Foto

Anamaria Prodan, Florin Manea, Giovanni Becali, trei dintre cele mai importante nume din impresariatul românesc au apărut pentru prima dată împreună. Nu neapărat în aceeași încăpere, ci în aceeași căsuță de chat.

Împăcarea anului în fotbalul românesc! Unde au fost surprinși Anamaria Prodan, Florin Manea și Giovanni Becali: „Nu mai avem timp”

Concret, Anamaria Prodan, Florina Manea, Giovanni Becali, Andrei Balmoș, Mihăiță Pleșan și Cristian Hossu au fost surprinși într-o conferință telefonică în care s-a discutat viitorul fotbaliștilor român.

Imaginea cu cei șase agenți a fost publicată chiar pe contul de Instagram al lui Cristian Hossu. Astfel, securea războiului dintre Anamaria Prodan, Florin Manea și Giovanni Becali pare să se fi îngropat.

FANATIK a contactat-o pe Anamaria Prodan, care a dat detalii despre întâlnirea surprinzătoare, dar și despre relația pe care o are cu Florin Manea și Giovanni Becali.

„Nu dușmănesc pe nimeni. Cu Giovanni și Florin mă cunoscu din ‘neolitic’. Probleme și discuții apar mereu pentru că suntem foarte pasionați de ceea ce facem. Dar suntem prea bătrâni toți și mult prea buni în meseria noastră ca să ne dușmănim.

Nu mai avem timp de dușmănii și scandaluri. Trebuie să trăim frumos și dacă stă în puterea noastră să ne ajutăm, dar să ajutăm și fotbalul românesc”, a fost reacția Anamariei Prodan pentru FANATIK.

Postarea lui Hossu de pe Instagram

Anamaria Prodan, scandaluri cu Florin Manea și Giovanni Becali!

De-a lungul timpului, Anamaria Prodan s-a războit cu o mulțime de oameni din fotbalul românesc. Doi dintre aceștia sunt Florin Manea și Giovanni Becali. Cu Manea chiar în iunie anul acesta a existat un conflict de la distanță, când fiul regretatului Nicolae Manea a declarat pentru FANATIK că vrea să-l readucă sub bagheta sa pe Nicolae Stanciu.

În traducere liberă: să-l „fure” pe Stanciu, care e sub contract cu Anamaria Prodan, și fotbalistul să semneze cu el: „Trebuie să se reîntoarcă acasă. N-am pornit împreună? Trebuie să se întoarcă acasă. Dacă cineva, hai să mă laud puțin, la relațiile de acum, mă sună multă lume despre jucătorii României.

Dacă cineva mă sună și mă întreabă de Nicușor, am posibilitatea să îi pun în contact cu Anamaria. Sincer, nu vreau să creez ceva. Juca mult în Europa, nu pleca în țările astea, China, Arabia”.

De partea cealaltă, scandalul dintre Anamaria Prodan și Giovanni Becali datează de când acesta din urmă l-a transferat pe Dennis Man de la FCSB la Parma, în timp ce fotbalistul era sub contract cu Anamaria Prodan. Din cauza acestui transfer, Anamaria Prodan a ajuns în instanță cu Man.

Please follow and like us:
Pin Share