Ciolacu spune la cine ar renunța, între Grindeanu și Tudose. „Pentru o perioadă limitată de timp aș aduce liniște în barcă”

Ciolacu spune la cine ar renunța, între Grindeanu și Tudose. „Pentru o perioadă limitată de timp aș aduce liniște în barcă”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat, luni, la o emisiune de diversisment, că, dacă ar avea de ales, l-ar arunca dintr-o barcă a necazurilor mai degrabă pe Mihai Tudose decât pe Sorin Grindeanu.

„L-aș arunca din barcă pe Mihai Tudose”

Marcel Ciolacu, președintele PSD și candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie, a fost prezent, luni, la o emisiune de divertisment, la Pro Tv, prilej cu care i-au fost puse diverse întrebări legate de actualitățile din politică, contracandidații săi și membrilor de partid social-democrați.

O întrabare a fost pe cine ar arunca dintr-o barcă a problemelor, pe președintele Consiliului Național al PSD, Mihai Tudose, sau pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu?

„L-aș arunca din barcă pe Mihai Tudose. E mai mare și tulbură liniștea. Îți mănâncă sufletul. Mai mult decât Grindeanu. Pentru o perioadă limitată de timp aș aduce liniște în barcă”, a declarat Marcel Ciolacu.

Trei calități ale lui Iohannis

Președintele PSD a vorbit și despre colegii politicieni care mai petrec și mai beau câte un pahar sau mai multe, spunând că a înțeles că președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, e „campion la acest capitol”. Ciolacu a spus și că, în ciuda a ceea ce pare, Mihai Tudose „nu atinge” alcoolul.

„Am înțeles că Ludovic Orban e campion la acest sport. Mai sunt colegi, unii au mai fost dați la TV. Poate să fie poveste. Cum se spune despre Mihai Tudose. Te uiți la el, ți se pare că a rupt norii. Nu atinge”, a spus liderul social-democrat.

Marcel Ciolacu a fost solicitat să enumere și trei calități ale președintelui României, Klaus Iohannis. „Am înţeles că este un bun profesor de fizică, gurile rele spun că este un bunicel jucător de golf şi nu în ultimul rând chiar ştie să tacă când e nevoie. Mi-aş dori să fiu un bun profesor, să fiu, acolo, nu ştiu cu golful ăsta, dar mi-ar plăcea să ştiu să, tac cum ştie domnia sa. Câteodată îmi strică vorbăria”, a răspuns preşedintele PSD.

Please follow and like us:
Pin Share