Denis Alibec, supus la un test inedit în cantonamentul echipei naționale a României. Unde s-a încurcat atacantul Farului. Video

Denis Alibec, supus la un test inedit în cantonamentul echipei naționale a României. Unde s-a încurcat atacantul Farului. Video

Denis Alibec (33 de ani) se numără printre cei trei atacanți convocați de Mircea Lucescu pentru meciurile cu Cipru și Lituania din Liga Națiunilor. În cantonament, atacantul a fost supus unui test care i-a dat câteva bătăi de cap.

Denis Alibec, test inedit în cantonamentul naționalei. Unde s-a încurcat vârful Farului

Nici n-a ajuns bine în cantonamentul echipei naționale căci a și fost supus unui test. Denis Alibec a fost nevoit să le atribuie colegilor săi de la prima reprezentativă (numărul de goluri și meciuri) pe care le au sub tricolor.

Atacantul Farului s-a înșelat doar în ceea ce îi privește pe Andrei Rațiu și Andrei Burcă, pe care i-a inversat. Fundașul dreapta de la Rayo Vallecano are 23 de selecții și un gol marcat, în timp ce Andrei Burcă se laudă cu 33 de selecții și o reușită. La final, Alibec a fost uimit să afle că Rațiu are doar 23 meciuri jucate pentru România

În cazurile lui Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, George Pușcaș, Dennis Man, Valentin Mihăilă, Denis Drăguș și Nicușor Bancu, Denis Alibec a răspuns corect.

Prezența lui Alibec la echipa națională a fost pusă la îndoială

Revenit în acest sezon la Farul, Denis Alibec a marcat 3 goluri și a dat o pasă de gol în 7 partide pentru constănțeni. Vârful în vârstă de 33 de ani a oferit un assist și în victoria României cu Lituania, scor 3-1. Aceste realizări l-au convins pe Mircea Lucescu să îl convoace pe Alibec alături de alți doi atacanți, Denis Drăguș și George Pușcaș.

Alegerile lui Lucescu au fost contestate în primul rând de Gigi Becali, care i-ar fi dorit la prima reprezentativă pe favoriții săi, Daniel Bîrligea și Louis Munteanu. „Tricolorii” joacă în Nations League pe 12 și 15 octombrie, cu Cipru, respectiv Lituania.

„Nu avem voie să îl contestăm pe Lucescu, dar ne putem spune părerea. Comentăm hotărârea. Lucescu e mare judecător. A primit acest statut, dar mai spunem și noi mici lucruri.

De exemplu, fără să-i supăr pe ceilalți jucători, și Bîrligea și Louis Munteanu sunt mai valoroși decât ce a luat el. Asta e părerea mea.

Așa și Popescu e mai valoros decât Pașcanu. Popescu e mult mai valoros și mai experimentat. E treaba lui. Trebuie să îl înțelegem și pe el.

A mai îmbătrânit și îi mai scapă și lui câte ceva. 500% și Bîrligea și Louis Munteanu vor fi la echipa națională”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

40 de selecții și 5 goluri are Denis Alibec la echipa națională de seniori a României

Please follow and like us:
Pin Share