Mihai Găinuşă explică plecarea de la Naţional FM, în timpul difuzării Asia Express. Ce se întâmplă cu contractul fostului cârcotaș. Exclusiv

Mihai Găinuşă explică plecarea de la Naţional FM, în timpul difuzării Asia Express. Ce se întâmplă cu contractul fostului cârcotaș. Exclusiv

În urmă cu doar două zile, Mihai Găinuşă anunţa plecarea de la Național FM. Nu pleacă singur, însă. Și co-echipiera sa, Oana Paraschiv, i se alătură. Cei doi au decis că este momentul să pună capăt proiectului din care au făcut parte mai mulți ani.

Mihai Găinuşă, despre plecarea de la Naţional FM

Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv se cunosc de peste 14 ani şi au fost colegi la matinalul de la Naţional FM. Cei doi, buni prieteni şi colegi, au decis să participe împreună la Asia Express pe Drumul Dragonului.

După participarea la show-ul de la Antena 1, moderatorul matinalului a aruncat bomba pe reţelele de socializare. El, împreună cu Oana Paraschiv, au decis să încheie colaborarea cu postul de radio ce i-a găzduit din anul 2018.

FANATIK a luat legătura cu fostul prezentator de la ”Cronica Cârcotaşilor”, pentru a afla ce l-a determinat să ia o decizie atât de tranșantă. Întrebat despre motivele care au dus la acest deznodământ, Mihai Găinuşă evitat un răspuns concret. În schimb, el a precizat faptul că despărțirea nu a fost una cu scandal.

”Contractul de colaborare s-a încheiat amiabil. Și ne îndreptăm spre alte proiecte”, a declarat concurentul de la Asia Express, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Mihai Găinuşă a anunţat sâmbătă, 5 octombrie 2024, că împreună cu Oana Paraschiv, încheie colaborarea cu Naţional FM. Vestea a fost dată pe contul de Facebook al fostului prezentator TV. Aceasta a adunat sute de încurajări din partea internauţilor.

”Lume, lume! Radio Team Oana și Mișu vă anunță că, din păcate, colaborarea cu Național FM s-a încheiat. Mulțumim pentru găzduire și plecăciune ascultătorilor noștri dragi. Revenim curând cu detalii despre următoarele noastre proiecte. Urmăriți-ne aici. Radio Team și Asia Express continuă!”, este postarea în care Mihai Găinuşă îşi anunţă retragerea din proiectul cu Naţional FM.

Ce reacţie au avut fanii la primirea veştii

Anunţul a fost făcut pe reţelele de socializare, motiv pentru care reacţiile din partea internauţilor nu au întârziat să apară. Deşi a fost un anunţ neaşteptat, secţiunea de comentarii a postării s-a umplut rapid cu mesaje de încurajare.

”Multă baftă cu următoarele proiecte”, ”Se închide o uşă, se deschid altele. Mult succes în continuare”, ”Cu siguranţă va apărea un nou proiect pentru că sunteţi profesionişti”, sunt doar câteva dintre sutele de încurajări lăsate de fani.

Motivul pentru care Mihai Găinuşă nu a mers cu soţia sa în Asia Express

Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv au decis să participe împreună la ”Asia Express”, sezonul 7, fiind colegi la radio de mulţi ani. A fost o surpriză pentru fanii emisiunii, mai ales că toată lumea se aștepta ca prezentatorul să fie însoțit de soția lui. De ce nu s-a întâmplat așa? Ei bine, copiii au prioritate în orice familie, aşa că partenera de viaţă a lui Mihai Găinuşă a trebuit să râmănă acasă să aibă grijă de aceştia.

”Am lăsat soția acasă pentru că cineva trebuia să aibă grijă și de copii. Așa că am venit în Asia Express cu Oana, care este colega mea de la radio și ne știm de peste 14 ani”, a mărturisit Mihai Găinușă, în emisiunea de la Antena 1.

Cu toate acestea, soţia concurentului de la Asia Express, nu a fost deloc deranjată de faptul că Oana Paraschiv i-a ţinut locul în competiţia de la Antena 1. Întrebat despre ce părere are partenera de viaţă referitor la această situaţie, Mihai Găinuşă a răspuns că este fericită. ”Se bucură că scapă de mine o perioadă”, a răspuns omul de radio.

Please follow and like us:
Pin Share