Șoc în SuperLiga! Patronul clubului și-a anunțat retragerea: „Plec! Renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”

Șoc în SuperLiga! Patronul clubului și-a anunțat retragerea: „Plec! Renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”

După ultimele meciuri în campionat, patronul clubului din SuperLiga a luat o decizie șocantă. Finanțatorul formației din primul eșalon a decis să se retragă din proiect.

Șoc în SuperLiga! Patronul clubului și-a anunțat retragerea: “Plec! Renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”

Ștefan Băcilă a făcut un anunț care a cutremurat-o pe Hermannstadt. Patronul clubului din SuperLiga a decis să se retragă de la echipă din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare din ultimele etape.

Acționarul sibienilor susține că a băgat 200.000 de euro în club pentru ca salariile să fie la zi, iar cu toate astea, echipa nu performează în campionat.

“FC Hermannstadt trebuie să își caute alt creditor, eu am decis să renunț. Săptămâna trecută am băgat 200.000 de euro în club, ca să fie salariile la zi.

Păi când echipa juca în Liga 2 și erau restanțe de câteva luni, era mult mai multă dăruire. Alte echipe au 4-5 luni restanțe și joacă fotbal.

Eu nu vreau să mai aud de FC Hermannstadt, rezultatele vorbesc de la sine. Deci, nu am luat în calcul nicio demitere de antrenor, nicio măsură pentru jucători, pur și simplu plec eu!”, a declarat Ștefan Băcilă, conform Ora de Sibiu.

“Nu așa se face performanță”

“După ce iei 8 goluri în două etape și dai liber echipei 4 zile și practic pleci în vacanță, asta spune multe despre nivelul de profesionalism de la acest club.

Patru zile libere după ce iei bătaie jucând fără determinare, fără agresivitate, acesta este un mare semn de întrebare pentru mine, din toate supărările avute.

Eu nu mă pricep la fotbal, dar nu cred că așa se face performanță. Suporterii îl iubesc pe Măldărășanu, dar eu nu cred că poți da 4 zile libere după astfel de meci, când ai probleme așa mari în defensivă, avem medie de 2 goluri primite pe meci”, a mai spus acționarul sibienilor.

FC Hermannstadt este pe locul 13 în SuperLiga și are tot atâtea puncte în cele 12 etape jucate până acum. În ultimele două meciuri, sibienii au pierdut cu Sepsi acasă și cu Petrolul la Ploiești. Următorul meci al formației antrenate de Marius Măldărășanu este cu Gloria Buzău, în deplasare, după pauza internațională.

Please follow and like us:
Pin Share