Fanii lui FC U Craiova fac scandal! Au cerut desființarea echipei și vor alt antrenor în locul lui Croitoru: „Mititelule, scăpăm și noi de suferință!”

Fanii lui FC U Craiova fac scandal! Au cerut desființarea echipei și vor alt antrenor în locul lui Croitoru: „Mititelule, scăpăm și noi de suferință!”

Meciul FC Bihor – FC U Craiova s-a terminat 1-1. Echipa lui Adrian Mititelu a înregistrat doar trei victorii în actualul sezon de Liga a 2-a. Imediat după partidă, suporterii oltenilor s-au plâns cu speranța că ceva se va schimba la echipă.

Fanii lui FC U Craiova fac scandal! Au cerut desființarea echipei și vor alt antrenor în locul lui Croitoru: „Mititelule!”

FCU Craiova ocupă poziția 10 în clasamentul ligii secunde. Cu 13 puncte strânse, oltenii au reușit să înscrie de opt ori, dar și să încaseze nouă goluri de la adversari. Deși doar 3 puncte îi despart pe craiovei de play-off, fanii echipei și-au spus „off-ul” cu privire la performanțele clubului.

Au fost vizualizate diferite opinii și doleanțe. Unii suporteri s-au plâns de Marius Croitoru, care era cât pe aici să fie dat afară de la echipa lui Adrian Mititelu. Inclusiv, e cerut Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică a echipei: „De ce nu se încearcă aducerea lui Reghecampf?”, a întrebat un susținător al Craiovei lui Mititelu pe Facebook.

Alți suporteri au ajuns la extrem. Facebook-ul este plin de comentarii cu atac direct spre conducere. Furibunzi, unii microbiști susținători ai clubului FC U Craiova au lăsat un set de comentarii răutăcioase pentru club și mai ales pentru Adrian Mititelu.

„MITITELULE, desființează echipa să scăpăm și noi de suferință! VAI MAMA LOR! Prin anii trecuți ăștia nu jucau nici în județeană”, a transmis un internaut pe Facebook. Alt suporter s-a exprimat dezamăgit și iritat: „Scriu ce scriu de câteva etape: DACĂ SCRISUL NOSTRU V-AR DUREA AM FI SI NOI MULȚUMIȚI! Chiar nimic nu pot face acești băieți ? Chiar nu se poate mai mult”.

„Nulități! Zero barat! Schimbări făcute fără inspirație! Vid, vid, vid!”, a mai transmis un fan al echipei. Pagina de Facebook a echipei FC U Craiova are în total peste 100.000 de aprecieri și urmăritori. „Când ne mai trezim și noi la realitate?”, a adăugat un alt suporter.

FCU Craiova a fost aproape de schimbarea antrenorului

Nu cu mult timp în urmă, Adrian Mititelu a dorit să se descotorosească de Marius Croitoru, actualul antrenor. Tehnicianul a pierdut cu 0-3 împotriva celor de la Afumați. Chiar dacă negocierile ar fi început cu Andrei Prepeliță pentru preluarea echipei, clubul și „Harry Potter” nu au ajuns la un acord.

Astfel, Marius Croitoru a continuat pe banca lui FCU. Antrenorul a ajuns în Craiova în mai 2024, iar de atunci a reușit să câștige doar trei meciuri în toate competițile. În plus, echipa patronată de Adrian Mititelu a părăsit Cupa României încă din primul meci împotriva Unirii Alba Iulia.

FC U Craiova a retrogradat în Liga a 2-a după ce a terminat sezonul pe ultimul loc din play-out. De atunci, formația lui Marius Croitoru a vândut jucători și lotul a devenit mult mai modest. Printre transferurile pe care le-a făcut Mititelu, cele ale lui Juan Bauza și William Baeten au fost cele mai bine plătite. Bauza a plecat drept împrumut la FC Baniyas în Emiratele Arabe Unite, sumă de împrumut 500.000 de euro, iar Baeten la FCSB pentru 300.000 de euro.

Please follow and like us:
Pin Share