Gigi Becali a ochit un titular de la Universitatea Craiova. „Uită-te la el cum se mișcă non-stop”

Gigi Becali a ochit un titular de la Universitatea Craiova. „Uită-te la el cum se mișcă non-stop”

FCSB s-a impus cu 3-2 pe Arena Națională în compania celor de la Gloria Buzău. Roș-albaștrii au fost conduși încă din primele minute, însă elevii lui Elias Charalambous au revenit. Gigi Becali a urmărit și meciurile rivalelor la titlu, iar un jucător de la Universitatea Craiova i-a atras atenția.

Gigi Becali a remarcat un jucător de la Universitatea Craiova. Despre cine e vorba

Bucureștenii au legat două victorii extrem de importante. Joi seara, FCSB a câștigat meciul cu PAOK Salonic din Europa League, iar duminică s-a impus în campionat cu Gloria Buzău. Situația din clasamentul Superligii arată din ce în ce mai bine pentru campioana României.

După un început de sezon plin de insuccese, roș-albaștrii se apropie, în sfârșit, de locurile care asigură prezența în play-off. Elias Charalambous are parte de un lot numeros, iar echipa face față cu brio programului extrem de încărcat.

Gigi Becali: „La FCSB e greu. E presiune”

Gigi Becali a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA și a vorbit despre situația lui Marius Ștefănescu. Extrema dreaptă încă nu s-a acomodat la noua echipă, însă patronul roș-albaștrilor e sigur că, într-un final, își va demonstra calitățile. În plus, omul de afaceri a remarcat un jucător de la Universitatea Craiova.

„Îmi pare atât de rău. Ștefănescu e băiat bun. E un om de calitate. Nici nu vreau să vorbesc de el din cauza asta. Eu cred că, până la urmă, Dumnezeu îl va ajuta. Va fi cel care am crezut că e.

La FCSB e greu. E presiune, dar cred că, încet-încet, o să își revină. Eu încă cred în el. Se va vedea calitatea lui. Și lui Băluță i-am spus asta: Tu trebuie să te lupți. Nu ai 1,90. Jucătorii mici trebuie să alerge non-stop.

Așa face jucătorul ăla de la Craiova (n.r. Oshima). Se plimbă pe teren. Nu mă pricep eu la fotbal, dar e titirez. Dacă el e mic și nu are forță, trebuie să alerge. Are viteză și deprindere. Uită-te la el cum se mișcă non-stop”, a explicat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Takuto Oshima, japonezul care face furori în România

Takuto Oshima a fost adus în această vară de Universitatea Craiova de la Cracovia. Japonezul poate juca atât fundaș central, cât și mijlocaș defensiv. El s-a remarcat rapid în Superligă pentru viteza sa, dar și pentru urcările sale curajoase în atac.

Site-urile de specialitate îl evaluează pe Oshima la 700 de mii de euro. În cariera sa, el a evoluat pentru mai multe echipe din Japonia, dar și pentru grupări din Europa, precum Zupčany, Michalovce sau Cracovia.

Please follow and like us:
Pin Share