Gigi Becali a anunțat trei transferuri la FCSB! „Îi iau pe toți!”

Gigi Becali a anunțat trei transferuri la FCSB! „Îi iau pe toți!”

FCSB începe să urce în clasament în SuperLiga României, după succesul obținut contra celor de la Gloria Buzău, scor 3-2. Campioana en-titre s-a apropiat la doar două puncte de zona de play-off, având și un meci mai puțin disputat, cel cu FC Botoșani.

Gigi Becali a anunțat trei transferuri la FCSB! „Îi iau pe toți!”

FCSB-ul merge ceas în Europa League și are două victorii consecutive în faza principală a competiției. Campioana României a învins și PAOK, scor 1-0, iar duminică echipa a obținut un succes important și în campionat, contra celor de la Gloria Buzău, scor 3-2.

Echipa antrenată de Elias Charalambous a luat trei puncte importante și s-a apropiat de zona de play-off, însă câțiva jucători nu au scăpat de criticile patronului Gigi Becali, cel mai criticat fiind Ionuț Panțîru.

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali a dezvăluit că va face noi transferuri în iarnă, pentru a crea o formație invincibilă pe plan intern și cât mai competitivă pe plan european, unde visează să revină în UEFA Champions League.

„O să mai iau jucători, o să vezi. Nu iți spun. Nu îți spun, că vă prindeți, nici dacă vă dați peste cap. Doi jucători iau în iarnă, din străinătate, din America de Sud, de Nord, Brazilia, nu te interesează. Nu are rost, o să vezi, nu știu, 3 jucători-4. O să aduc jucători iar în iarnă. Ce rost are să discutăm astea? (n.r. despre Champions League) Dacă vrea Dumnezeu, prindem oricând.

Ți-am spus că o să aduc jucători, 3-4 jucători. Habar nu am, nu știu cine e (n. r. Mihnea Rădulescu)”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiune pe care o puteți urmări și în premieră în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Nicolae Stanciu, înapoi la FCSB? Declarația de dragoste făcută de căpitanul României: ”Este echipa mea de suflet, ar fi prima variantă”

În iarnă, Nicolae Stanciu va intra în ultimele 6 luni de contract cu saudiții de la Damac, iar internaționalul român nu a exclus revenirea în SuperLiga României. Mai mult decât atât, acesta a declarat că FCSB ar fi prima sa opțiune la o potențială întoarcere în România.

„Toată lumea știe că Steaua (n.r. – FCSB) este echipa mea de suflet. E devreme să spun dacă m-aș întoarce. Dacă ar fi să mă întorc în țară și Steaua să mă dorească, ar fi prima variantă” au fost cuvintele lui Stanciu despre FCSB.

La Damac, Stanciu mai este coechipier cu un alt tricolor, portarul Florin Niță (37 de ani). În sezonul actual a fost titular în 6 din 6 partide posibile. Totuși, randamentul său ofensiv este scăzut. A semnat doar o pasă decisivă în toate aceste jocuri.

În 36 de meciuri oficiale la Damac, Nicolae Stanciu a reușit să înscrie 6 goluri și să paseze decisiv de 8 ori. Conducerea saudiților l-a achiziționat în toamna anului trecut de la Wuhan Three Towns (China) pentru 2,5 milioane de euro.

GIGI BECALI, TRANSFERURI BOMBA: NICUSOR STANCIU LA FCSB! ANUNTUL FACUT IN DIRECT

Please follow and like us:
Pin Share