Marius Șumudică a luat decizia finală! Ce se întâmplă cu antrenorul Rapidului: „Azi am avut o discuție cu domnul Șucu”

Marius Șumudică a luat decizia finală! Ce se întâmplă cu antrenorul Rapidului: „Azi am avut o discuție cu domnul Șucu”

Marius Șumudică (53 de ani) i-a liniștit pe fanii Rapidului. Deși s-a speculat că și-a anunțat demisia în vestiar, antrenorul a transmis că va rămâne în Giulești în ciuda rezultatelor slabe din începutul mandatului. Ultimul, eșecul de la Botoșani, scor 0-2.

Marius Șumudică a luat decizia după FC Botoșani – Rapid 2-0. „E cea mai cuminte echipă pe care am antrenat-o”

Rapid are un început modest de sezon, deși e la al doilea antrenor. Marius Șumudică a venit în Neil Lennon dar nu a reușit încă să redreseze corabia. După 12 etape, alb-vișiniii sunt pe locul 12, cu 13 puncte, la cinci lungimi de play-off.

„La cât mi-am dorit să vin la Rapid, credeți că plec așa de ușor? Nu se pune problema să plec de la Rapid. (n.r. – ce a vorbit în vestiar după meci) Sunt niște lucruri de bucătărie internă, pe care le-am discutat cu jucătorii. Sunt momente de joc pe care nu le interpretăm cum trebuie, momente de atitudine. Sunt probleme pe care le voi pun la punct cât de curând și veți afla.

Va trebui să port discuții individuale cu ei. Să aflu ce se întâmplă. Sunt cinci săptămâni. În cinci săptămâni nu e ușor să vorbești individual. Sunt mulți străini. E greu. E una dintre cele mai cuminți echipe pe care eu le-am antrenat.

Când le dădeam câte un mic sau o friptură eram analizat la toate posturile TV. Nu sunt bisericuțe în vestiar, e una dintre cele mai cuminți echipe pe care le-am antrenat.

Nu se pune problema de așa ceva (n.r.- să plece de la Rapid)! Eu nu am venit pentru bani la Rapid, am venit pentru un proiect. Am avut o discuție cu domnul Șucu”, a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport.

Șumudică a avut o întâlnire cu patronatul echipei, în care s-a făcut o analiză a ultimelor rezultate, dar și un plan de bătaie pentru viitorul apropiat. Antrenorul se bucură de sprijinul total al lui Dan Șucu și Victor Angelescu. Acționarii deja i-au făcut o surpriză lui „Șumi” și au perfectat transferul lui Alexandru Dobre, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK.

Marius Șumudică, susținut de toată conducerea: „Nu există niciun dubiu”

Până acum, în noul mandat, Marius Șumudică a stat de șase ori pe banca tehnică a celor de la Rapid, timp în care a înregistrat două victorii, două rezultate de egalitate și două eșecuri.

„S-a pierdut meciul. Asta a fost. Alte lucruri nu s-au întâmplat. Lucrurile sunt la fel. Avem încredere în Marius Șumudică! Îl sprijinim, suntem în spatele lui. Și îi dăm libertate totală să decidă vizavi de anumiți jucători. Noi îl sprijinim.

E nevoie de unitate. În aceste momente dificile e nevoie să fim împreună. Sunt convins că vom reuși să ne redresăm. În viața unei echipe mai sunt astfel de momente, dar Marius Șumudică este și va rămâne antrenorul Rapidului. Nu există niciun dubiu!

Avem două săptămâni și trebuie să ne pregătim cât mai bine, chiar dacă avem jucători la echipele naționale. Antrenorul va lucra cu ce are la dispoziție. Avem un amical sâmbătă și vedem ce va fi. Dar noi suntem alături de Șumudică și staff-ul lui. Îi susținem necondiționat. Avem încredere că vom ieși din această situație”, a declarat Viorel Moldovan, conform gsp.ro.

Please follow and like us:
Pin Share