Ce a făcut Ionuț Panțîru după ce Gigi Becali a anunțat că e istorie la FCSB. Fundașul stânga, mesaj din trei cuvinte. Foto

Ce a făcut Ionuț Panțîru după ce Gigi Becali a anunțat că e istorie la FCSB. Fundașul stânga, mesaj din trei cuvinte. Foto

Ionuț Panțîru a fost desființat de Gigi Becali după FCSB – Gloria Buzău 3-2. Patronul campioanei s-a enervat atât de tare încât a anunțat că fundașul stânga nu va mai juca la echipa sa.

Unde a „fugit” Ionuț Panțîru după ce Gigi Becali a declarat că îl dă afară de la FCSB

La mai puțin de 24 de ore de la meciul cu nou-promovata și după ce a fost „mitraliat” de Gigi Becali, Ionuț Panțîru a plecat alături de soție și de copil la Poiana Brașov. „Zile de vindecare”, a scris partenera fotbalistului pe Instagram, mesaj distribuit și de fundașul stânga de la FCSB.

Mesajul lui Ionuț Panțîru, după FCSB – Gloria Buzău / Foto: Instagram @pantiru.ionut

„Hai, la revedere, du-te, tată, și lasă-ne în pace!”

Panțîru a greșit la golul de 1-0 al Buzăului, marcat de Jipa. Becali s-a enervat și l-a schimbat pe fundașul stânga în minutul 29 cu Risto Radunovici. După meci, patronul campioanei României și-a motivat decizia.

„Panțîru poate să-și ia adio. Hai, la revedere, du-te, tată, și lasă-ne în pace! Nu mai primește nicio șansă”, a declarat Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că, deși a spus de curând că i-a prelungit contractul cu doi ani, documentele nu au fost înregistrate la Ligă, iar Panțîru va pleca cel mai probabil în pauza de iarnă.

„Ce să faci? Păi, intri primul meci și joci extraordinar, apoi joci la mișto, nu bagi piciorul. Nici nu are contractul înregistrat la Ligă, mi-a zis Vali Argăseală. I-am zis și în avion, i-am zis și în Grecia.

‘Băi, ai jucat extraordinar și m-ai făcut să-ți prelungesc contractul. Vezi că ai început să joci la alibi, nu mai bagi piciorul, acum ai contract’. Dar uite că a avut ghinion, pentru că nu s-a înregistrat”, a transmis patronul campioanei României.

Acordul lui Ionuț Panțîru cu FCSB e valabil până pe 31 decembrie 2024. El e legitimat la FCSB din iulie 2019, când Gigi Becali a plătit 200.000 de euro pentru transferul său de la Poli Iași.

În vârstă de 28 de ani, Panțîru a jucat 70 de meciuri pentru roș-albaștri, reușind să marcheze 2 goluri și să ofere 7 assist-uri.

Please follow and like us:
Pin Share