Drumul care rivalizează cu Transfăgărășan și Transalpina unde prețul terenurilor a explodat. “M-am gândit să investesc în turism”

Drumul care rivalizează cu Transfăgărășan și Transalpina unde prețul terenurilor a explodat. “M-am gândit să investesc în turism”

Drumul care rivalizează cu Transfăgărășan și Transalpina generează din ce în ce mai mare interes. Aici, prețul terenurilor a explodat, astfel că multe persoane au luat în calcul investiții.

Drumul care rivalizează cu Transfăgărășan și Transalpina unde prețul terenurilor a explodat

România are o mulțime de locuri superbe. Țara noastră are cu ce se lăuda peste hotare și nu e de mirare de ce o mulțime de turiști străini ajung la noi și rămân uimiți de ceea ce pot să găsească într-un singur loc.

Două drumuri celebre de la noi din țară sunt Transfăgărășan și Transalpina. Dacă ai ajuns și tu aici măcar o singură dată cu siguranță ai observat că numărul turiștilor este unul destul de mare, cam în orice perioadă.

Avem însă și alte șosele spectaculoase, poate chiar mai interesante. Drumul care rivalizează cu Transfăgărășan și Transalpina este Transapuseana. Ai mai auzit de el până acum? Drumul a fost finalizat recent și trece prin Munții Apuseni.

Iar dacă acum ceva timp, puțini erau interesați de zone, iată că în ultimele luni, prețul terenurilor a ajuns să fie de opt ori mai mare. Astfel, cei care vor să investească în turism se reorientează.

Transapuseana generează mare interes

Comuna Ponor a generat interes mare. Deși aici locuiau până de curând sub 500 de locuitori, marea majoritate oameni în vârstă, iată că acum, locul se află pe traseul șoselei Transapuseana. Astfel, mulți iau în calcul să își deschidă pensiuni aici.

Și având în vedere cererea destul de mare, prețurile terenurilor au explodat și ele. Priveliștea din această comună este una aparte, iar cei care vor să dea lovitura în afaceri știu foarte bine ce au de făcut.

Constantin Luca, viceprimar comuna Ponor, confirmă interesul din ultimele luni de zile. ”Înainte de a fi modernizat drumul, un euro și niciun euro pentru că nu era interesul turiștilor. Avem acest drum foarte bine pus la punct”, a spus acesta, conform stirileprotv.ro.

La rândul său, o femeie a confirmat faptul că ia în calcul să investească în zonă. ”De când s-a modernizat drumul vin oamenii să întrebe în comună ce prețuri au terenurile, m-am gândit să investesc în turism”, a spus acesta.

Au fost însă și persoane mai inspirate. Unii români au cumpărat deja terenuri cu doi ani în urmă, când drumul încă era în șantier. Acum, aceștia doar profită de investiția făcută și au în plan și altele.

Please follow and like us:
Pin Share