Percheziţii de amploare într-un dosar de camătă şi şantaj

RMAG news

Poliţiştii IPJ Ilfov, sprijiniţi de alte structuri cu atribuţii pe linia poliţiei judiciare, efectuează marţi dimineaţa 37 de percheziţii domiciliare în 34 de locaţii din judeţele Ilfov, Dâmboviţa şi municipiul Bucureşti.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, acţiunea este organizată într-un dosar penal, instrumentat la nivelul Poliţiei oraşului Otopeni, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

În cauză, se efectuează cercetări faţă de zece persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, camătă şi şantaj.

De asemenea, alte 30 de persoane vor fi conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ilfov, Grupării de Jandarmi Mobile Ploieşti, Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei şi Poliţia Capitalei. Suportul de specialitate a fost oferit de către Direcţia de Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

La activităţile din Ilfov, operaţiunea beneficiază de suport din partea IGAv din cadrul MAI.

Poliţiştii au documentat activitatea infracţională a mai multor persoane, pornind de la sesizarea unei persoane privind o posibilă agresiune, pe fondul neplăţii întregii dobânzi, la o sumă de bani.

The post Percheziţii de amploare într-un dosar de camătă şi şantaj appeared first on Cotidianul RO.

Please follow and like us:
Pin Share