Bănel Nicoliță a observat din tribună un detaliu cheie la FCSB. „Toți jucătorii au venit și l-au încurajat”. Ce înseamnă vibe-ul din lotul campioanei

Bănel Nicoliță a observat din tribună un detaliu cheie la FCSB. „Toți jucătorii au venit și l-au încurajat”. Ce înseamnă vibe-ul din lotul campioanei

FCSB s-a impus pe Arena Națională în etapa 12 în fața celor de la Gloria Buzău, scor 3-2, iar în timpul partidei, Bănel Nicoliță a observat un detaliu cheie la formația lui Elias Charalambous.

Bănel Nicoliță a observat din tribună un detaliu cheie la FCSB. “Toți jucătorii au venit și l-au încurajat”

Bănel Nicoliță a observat un detaliu cheie la FCSB în timp ce se afla în tribună la meciul FCSB – Gloria Buzău 3-2. Analistul FANATIK a declarat faptul că în minutul 29, atunci când Panțîru a fost schimbat la cererea lui Gigi Becali, toată echipa s-a adunat în jurul jucătorului pentru a-l susține.

Fundașul stânga a greșit la primul gol al oaspeților, motiv care l-a făcut pe finanțatorul lui FCSB să pună mâna pe telefon și să ceară schimbarea acestuia cu Radunovic.

“Am văzut aseară din tribună cum se îmbrățișau. Incredibil. L-a scos pe Panțîru în prima repriză și au venit toți colegii alături de el. Contează mult acest lucru”, a mărturisit Bănel Nicoliță la FANATIK SUPERLIGA.

În urma declarației lui Nicoliță, Nicolae Dică a ținut să precizeze un alt lucru important: “Unitatea și grupul se văd atunci când nu sunt rezultate. Când sunt rezultate, totul e frumos, e bine. Sunt cei mai buni jucători, cei mai buni antrenori”.

Ce înseamnă vibe-ul din lotul campioanei

În cadrul discuției o intervenție a venit și din partea lui Andrei Vochin. Oficialul FRF este de părere că jucătorii de la FCSB își cunosc foarte bine rolurile. Acesta fiind motivul pentru care echipa este unită.

“FCSB are mulți jucători cu personalitate în momentul acesta, dar în același timp, fiecare își cam știe rolul în echipă. Chiar dacă au personalitate, nu contestă rolul altuia.

După momentul lui Olaru cu acel cartonaș roșu, nimeni nu a atentat la rolul lui. În momentele astea vezi din punct de vedere psihologic, care este vibe-ul grupului.

Atâta vreme cât grupul de îmbrățișează și îți admite o eroare, pentru că este conștient că ai făcut multe lucruri bune pentru echipă, atunci lucrurile merg bine.

În momentul în care într-un grup cineva simte sânge, atacă. Acesta este cel mai mare pericol în orice organizație.

Când atentezi la locul care nu este al tău, atunci încep mai multe probleme. Patronul, antrenorul sau căpitanul trebuie să se impună și ia o decizie chiar dacă este dureroasă în acel moment”, a spus Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali, despre schimbarea lui Ionuț Panțîru

Please follow and like us:
Pin Share