Cine a adus, de fapt, oferta de la Atletico Madrid pentru Horațiu Moldovan! Portarul, dat în judecată la FIFA pentru o sumă uriașă. Document exploziv

Cine a adus, de fapt, oferta de la Atletico Madrid pentru Horațiu Moldovan! Portarul, dat în judecată la FIFA pentru o sumă uriașă. Document exploziv

Horațiu Moldovan a picat la mijloc în conflictul dintre fostul său agent, Bogdan Apostu, și noul său impresar, Andrei Balmoș, cel care a intermediat transferul la Atletico Madrid. FANATIK a intrat însă în posesia unui document extrem de important, din care reies detalii de culise.

Horațiu Moldovan, dat în judecată la FIFA de alți doi impresari

FANATIK prezintă un document din care se poate trage concluzia că agenții FIFA Richard Pattenden și Kevin Giess au fost cei care i-au adus lui Horațiu Moldovan oferta de la Atletico Madrid.

Cei doi agenți au fost mandatați de către portarul Rapidului să poată negocia cu mai multe cluburi importante care ar fi putut fi interesate: Aston Villa, Atletico Madrid, Brentford, FC Copenhaga, Fullham, Leeds United, Manchester United sau Anderlecht. Toate erau în căutarea unui portar.

Astfel, cei doi impresari i-au adus lui Horațiu Moldovan oferta de Atletico Madrid. Mandatul primit de aceștia era valabil până de data de 1 februarie 2024. Așadar, a fost vorba de o perioadă de doar 13 zile în care transferul în Spania trebuia să fie perfectat.

Horațiu Moldovan i-ar fi sărit din schemă pe cei doi impresari care i-au adus ofertă. Agenții își cer acum banii la FIFA

FANATIK a aflat că Horațiu Moldovan a decis să treacă peste cei doi agenți, iar Andrei Balmoș a continuat negocierile cu Atletico Madrid în numele său. Richard Pattenden și Kevin Giess nu au reușit să ajungă la o înțelegere cu portarul naționalei României, așa că au decis să își caute dreptatea la FIFA.

Conform documentului, Horațiu Moldovan s-a angajat ca negocierile să fie făcut strict prin intermediul celor doi agenți și ar fi trebui să primească un comision de 10% din suma de transfer și din salariul jucătorului.

Acest lucru nu s-a întâmplat așa că Horațiu Moldovan a fost dat în judecată la FIFA. Din informațiile FANATIK, Richard Pattenden și Kevin Giess, reprezentanții unei firme de impresariat din Londra, numită Every Aspect Sport Management, susțin că au de primit o sumă de aproximativ 350.000 de euro, conform înțelegerii pe care jucătorul a semnat-o.

Documentul semnat de Horațiu Moldovan în care i-a mandatat pe cei doi impresari ai firmei din Anglia

Portarul naționalei României a decis să îl dea în judecată pe fostul său agent, Bogdan Apostu: „Timp de 10 luni am preferat să nu răspund”

Horațiu Moldovan l-a dat în judecată pentru „șantaj prin intermediul presei” și cere în instanță 100.000 de dolari. Portarul naționalei a rupt tăcerea și a vorbit despre acest demers: „Eu timp de zece luni am preferat să nu răspund la nimic și să mă concentrez pe fotbal. Dar ținând cont de ce s-a întâmplat în ultima perioadă, în ultimele zile, trebuie să fac niște precizări la toată această polemică. Există un proces care e la Judecătoria Sinaia, care s-a transmis la Tribunalul Prahova și se judecă”.

Jucătorul împrumutat de Atletico Madrid la Sassuolo susține însă că actual său impresar i-a adus oferta: „Procesul se judecă și o să vedem care o să fie decizia finală a instanței. Nu am fost mulțumit de serviciile prestate (n. r. de impresarul Bogdan Apostu). Bogdan Apostu nu a avut nici cea mai mică implicare. Oferta de la Atletico Madrid mi-a adus-o Andrei Balmoș, ceea ce înainte nici nu puteam să visez. Transferul meu în Spania s-a realizat pe 24 ianuarie”. 

„Ar trebui să îmi mulțumescă în genunchi pentru tot ce am făcut pentru el”

Bogdan Apostu i-a „bătut obrazul” la rândul său lui Moldovan: „Horațiu este un băiat care ar trebui să-mi mulțumească în genunchi pentru tot ce am făcut pentru el. Pot să afirm cu tărie că dacă Bogdan Apostu nu ar fi existat ca agent, Horațiu Moldovan nu ar fi existat ca portar, ca jucător. Efectiv l-am târât după mine la multe echipe atunci când nu juca și era rezervă la majoritatea echipelor din România.

Inclusiv la Rapid a ajuns în baza relației mele cu Victor Angelescu de atunci. Era al treilea portar la UTA, nu îl recomanda nimic să ajungă la Rapid, așa cum nu îl recomanda să ajungă nici la UTA sau la Sepsi. El știe foarte bine lucrurile astea”, a declarat fostul agent al internaționalului român la FANATIK SUPERLIGA.

350.000 de euro pretind conform înțelegerii semnate de Horațiu Moldovan cei doi impresari 
800.000 de euro a plătit Atletico Madrid celor de la Rapid pentru transferul portarului
700.000 de euro e salariul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid, care crește cu 180.000 de euro anual, pe durata celor 4 ani de contract

 

Please follow and like us:
Pin Share