Klaus Iohannis în pantaloni skinny, Carmen în fustă mini, la Paris. Cătălin Botezatu dă verdictul: ”Îl avantajează înălțimea”. Exclusiv

Klaus Iohannis în pantaloni skinny, Carmen în fustă mini, la Paris. Cătălin Botezatu dă verdictul: ”Îl avantajează înălțimea”. Exclusiv

Carmen şi Klaus Iohannis au fost prezenți, weekendul trecut, la Paris, la Summitul Francofoniei. Cei doi au reușit din nou să atragă atenţia cu ţinutele pe care le-au purtat la evenimentul din capitala Franţei. Ce părere are Cătălin Botezatu despre felul în care s-a prezentat preşedintele ţării noastre şi soţia sa, la Summitul de la Paris.

Cătălin Botezatul, despre ţinutele lui Carmen şi Klaus Iohanis

Summitul de la Paris a fost un important eveniment ce s-a desfăşurat weekend-ul trecut, la Paris. Nelipsiţi au fost Carmen și Klaus Iohanis, care au atras atenţia cu ţinutele pe care le-au purtat. Cuplul prezidenţial a fost aspru criticat de internauţi, pe reţelele de socializare, pentru modul în care și-au făcut apariția pe holurile hotelului din Paris, înainte de eveniment.

Contactat de către echipa FANATIK, designerul Cătălin Botezatu a analizat lookul abordat de Carmen și Klaus Iohannis, la Paris. Acesta este de părere că cei doi nu au greșit prea mult din punct de vedere vestimentar.

”Dacă cuplul prezidenţial aflat la Paris pentru acest Summit, venea de la aeroport sau venea de la o plimbare romantică prin parc, atunci outfit-urile pe care le purtau erau corecte, erau ok. Pe domnul Iohannis îl avantajează foarte mult înălţimea. El are o prestanţă şi de ce nu, chiar dacă este preşedintele unei ţări, poate să poarte pantaloni mai skinny, un T-shirt şi un sacou care îi poate conferi foarte multă lejeritate”, a declarat Cătălin Botezatu în exclusivitate pentru FANATIK.

”Nu poţi aborda o astfel de ţinută”

Deşi a avut numai cuvinte de laudă, Cătălin Botezatu susţine că, totuşi, aceasta nu este o ţinută abordabilă pentru un preşedinte. ”La polul celălalt, dacă ar fi mers aşa îmbrăcaţi la Summit, ceea ce sunt 100% sigur că nu s-a întâmplat asta, este greşit. În niciun caz, ca şi preşedinte, nu poţi aborda o astfel de ţinută”, ne-a mai spus designer-ul de modă.

De asemenea, Cătălin Botezatu este de părere că preşedintele Klaus Iohannis a purtat costum şi cravată la întâlnirea oficială de la Summitul Francofoniei. ”Repet, sunt 100% sigur că preşedintele Iohannis a avut la întâlnirea summit-ului costum cu cravată, aşa cum ne-a obişnuit. Doamna Iohannis, dacă l-a însoţit acolo cu suguranţă a fost consiliată ok în acest sens. Sper că o să vedem imagini cu ce a purtat la Summit.

Aceasta e părerea mea, repet, nu-i nimic rău ca în viaţa de zi cu zi un cuplu prezidenţial să se îmbrace aşa. Avem exemple şi în alte ţări, chiar şi în Franţa, unde primele doamne se îmbracă cu fuste mini pentru că de ce nu. La orice vârstă, dacă arătăm bine, putem să ne îmbrăcăm, bineînţeles fără să depăşim nişte limite, să accesăm nişte outfit-uri asemănătoare”, a conchis acesta.

Rolul pe care l-a avut Klaus Iohannis la Summit-ul Francofoniei

Summit-ul Francofoniei s-a desfăşurat în weekend-ul trecut, la Paris. Preşedintele României a fost şi el prezent cu un rol important pentru ţara noastră. Klaus Iohannis a prezentat priorităţile României şi situaţia de securitate din zona francofonă, potrivit Administraţiei Prezidenţiale de la Bucureşti.

De asemeneea, aceeasta a fost antepenultima deplasare externă a şefului statului, înainte de finalul mandatului. Klaus Iohannis mai are două deplasări programate la Consiliul European. Una este luna aceasta, iar cealaltă este în decembrie, chiar în penultima zi de mandat.

Please follow and like us:
Pin Share