Ce a pățit Irina Fodor în Asia Express din cauza ținutei provocatoare. Mona Segall, dezamăgită de întreaga situație. ”Astea sunt frustrări”

Ce a pățit Irina Fodor în Asia Express din cauza ținutei provocatoare. Mona Segall, dezamăgită de întreaga situație. ”Astea sunt frustrări”

Ce a pățit Irina Fodor în Asia Express din cauza ținutei provocatoare. Prezentatoarea a trebuit să facă față cu brio unei situații pe care producătorii nu au avut cum să o anticipeze.

Ce a pățit Irina Fodor în Asia Express din cauza ținutei provocatoare

Asia Express este, de departe, una dintre cele mai grele emisiuni concurs din România. Nu doar concurenții trec prin situații limită, ci și echipa de producție. Pentru ca totul să decurgă ca la carte, uneori, oamenii din spatele camerelor de filmat sunt nevoiți să facă anumite sacrificii.

Asia Express este o adevărată provocare și pentru Irina Fodor. Prezentatoarea simte emoțiile cot la cot cu echipele de concurenți, iar uneori, chiar și ea poate avea parte de situații neprevăzute.

În etapa trecută, la cursa pentru Ultima Șansă, vremea nu a ținut deloc cu echipa Asia Express. Chiar în momentul în care concurenții s-au adunat la careu, a început să plouă. Ploaia nu a fost deloc în program, așa că a dat un pic peste cap filmările.

Irina Fodor nu a fost îmbrăcată adecvat, așa că a trebuit să se descurce în condițiile date. Într-o rochie sexy și încălțată în pantofi cu toc, Irina nu a fost deloc încântată de ploaia din Malaezia.

”Metropolă, frumos, rochiță, toc, o doamnă! Și setul s-a făcut în iarbă, dar nu mă plâng. Bine că nu am toc chiar cui, ci e pătrat. Cam plouă… ce să zic.”, a spus Irina Fodor, în ”Jurnal de Asia”.

Mona Segall și întreaga echipă s-au mobilizat pentru a duce filmările la bun sfârșit

Mona Segall, producătoarea Asia Express, știe că planul de acasă nu se potrivește mereu cu cel din teren. De-a lungul timpului, Mona Segall și întreaga echipă s-au confruntat cu fel de fel de situații pe care au reușit să le gestioneze cu brio.

În Asia Express, cea care le-a dat cele mai mari bătăi de cap a fost vremea. Concurenții și echipele de cameramani au trebui să alerge pe caniculă, dar și pe ploaie, așa cum s-a întâmplat la cursa pentru Ultima Șansă.

În ”Jurnal de Asia”, Mona Segall a recunoscut că asta este una dintre cele mai mari frustrări pentru un producător. Chiar dacă pe micul ecran poate părea amuzant, realitatea din teren nu este deloc confortabilă pentru echipa de producție.

”Ar trebui să vorbim, să discutăm, să adunăm, să avem emoții, să ne liniștim, să povestim ce s-a întâmplat toată ziua cu ceilalți concurenți și asta nu prea iese bine atunci când este ploaie. Astea sunt frustrări de producător.”, a spus Mona Segall.

Please follow and like us:
Pin Share