Varianta ideală de înlocuitor pentru Dani Carvajal! Real Madrid vrea un star din Premier League

Varianta ideală de înlocuitor pentru Dani Carvajal! Real Madrid vrea un star din Premier League

Accidentarea lui Dani Carvajal (32 de ani) în Real Madrid – Villarreal 2-0 crește posibilitatea aducerii pe Santiago Bernabeu a lui Trent Alexander-Arnold (26 de ani).  Fundașul dreapta de la Liverpool era dorit și înainte de conducerea ”Los Blancos”.

Trent Alexander-Arnold, înlocuitorul ideal pentru Dani Carvajal la Real Madrid

Carvajal a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate în duelul din etapa a 9-a din La Liga. Contractul său expira în vara aceasta, însă Florentino Perez a decis să îi prelungească angajamentul până în 2026. Apărătorul lateral din flancul drept madrilen este un adevărat simbol pentru Real Madrid.

El a fost crescut de ”La Fabrica” și are în palmaresul său 6 UCL alături de campioana en-titre a Europei. Din nefericire pentru Carlo Ancelotti, Dani Carvajal va rata întreg sezonul. Numai un miracol ar putea schimba situația campionului european.

Înlocuitorul lui Carvajal din lotul Realului este Lucas Vazquez (33 de ani), un alt fotbalist crescut de academia gigantului iberic. Ancelotti și-a exprimat public încrederea că Vazquez poate să fie un fotbalist important pentru ”galactici” în stagiunea curentă.

O afacere excelentă pentru Real Madrid

Este cunoscut însă că Lucas Vazquez nu a avut niciodată statutul de titular incontestabil pe Santiago Bernabeu. Reprofilat fundaș dreapta din aripă, Vazquez a fost văzut întotdeauna ca o variantă de rezervă utilă pentru campioana en-titre din La Liga.

Trent Alexander-Arnold este opțiunea optimă din toate punctele de vedere pentru Real Madrid. Interesul clubului a fost reamintit recent de celebra publicație spaniolă Marca. Contractul fundașului dreapta englez cu Liverpool expiră în vara aceasta.

Este de așteptat ca Real Madrid să forțeze transferul acestuia încă din perioada de mercato de iarnă. Conducerea madrilenă intensificase discuțiile pentru Alexander-Arnold înainte de accidentarea lui Carvajal. Atunci fotbalistul englez era însă considerat drept o oportunitate excelentă doar, nu o necesitate.

Poziția lui Trent Alexander-Arnold

În momentul de față, Tren Alexander-Arnold și-ar dori mai degrabă să semneze prelungirea contractului cu Liverpool, echipa la care s-a format ca fotbalist. Real Madrid va plusa însă si mai puternic pentru a-l convinge să facă un nou pas în cariera sa.

Perez mizează, printre altele, pe relația de prietenie pe care o are Alexander-Arnold (319 meciuri, 19 goluri și 83 de pase de gol la Liverpool) cu Jude Bellingham, unul dintre starurile Realului. Dacă îl va convinge pe fundașul dreapta al ”cormoranilor”, președintele ”Los Blancos” va reuși să aducă încă un star gratuit. Nu ar fi prima afacere excelentă de acest tip. Florentino Perez a procedat asemănător și cu Kylian Mbappe și Antonio Rudiger.

Please follow and like us:
Pin Share