Robert Niță nu a mai rezistat după Botoșani – Rapid 2-0. „Măcar de rușine trebuie să faci o alunecare”

Robert Niță nu a mai rezistat după Botoșani – Rapid 2-0. „Măcar de rușine trebuie să faci o alunecare”

Giuleștenii au suferit o nouă înfrângere dezamăgitoare în Superliga României, iar sezonul devine unul din ce în ce mai complicat. Rapid a pierdut cu 0-2 în deplasarea de la Botoșani. Robert Niță, unul dintre cei mai înfocați suporteri ai echipei, a comentat situația la FANATIK SUPERLIGA.

Rapid, în criză. Echipa lui Șumudică a fost învinsă la Botoșani

Rapidul nu se regăsește. În acest moment, echipa lui Marius Șumudică e mai aproape de locurile retrogradabile decât de cele care duc în play-off, iar situația devine din ce în ce mai tensionată. Antrenorul a fost extrem de dezamăgit la conferința de presă și a dat de înțeles că ia în calcul demisia.

Giuleștenii nu au arătat nimic în partida cu Botoșani. Moldovenii au profitat de ocazii și au înscris de două ori în repriza a doua. Rapidul a avut mari probleme pe faza de construcție. Jocul a părut rupt la mijlocul terenului.

Robert Niță: „Eu cred că problema este în altă parte”

Robert Niță a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA pentru a vorbi despre meciul FC Botoșani – Rapid. Acesta nu înțelege lipsa de atitudine a jucătorilor lui Marius Șumudică și e de părere că ar trebui să arate mult mai mult, având în vedere condițiile oferite de club.

„Îți dai seama… Măcar ar trebui să arate că își doresc. Din 7 dueluri, cei de la Botoșani câștigau 5… măcar puțin orgoliu. Măcar de rușine trebuie să faci o alunecare… Rapidul ia cartonașe doar după trageri de tricouri. Ei nu așteaptă finalul de meci ca să facă schimb de tricouri.

Pare o echipă blazată. Rapidul, în momentul de față, arată ca o echipă de pluton. O echipă care își acceptă soarta. E mai aproape de retrogradare decât de locul 6. Pare o echipă căreia îi este frică să joace. Jucătorii nu își asumă responsabilitatea.

Clubul și-a respectat blazonul. Le-a oferit jucătorilor cele mai bune condiții. Nu au niciun alibi. Nu au niciun motiv să fie nemulțumiți. Acționarii au făcut tot ce au putut mai bine. Sunt condiții. Eu cred că problema este în altă parte. Poate să fie o problemă de valoare a lotului.

Săpunaru nu avea soluție să iasă din apărare. În afară de Petrila, nimeni nu are acțiuni ofensive. A jucat și accidentat. Și în Giulești, în ultimul meci, a jucat cu dureri”, a explicat Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA.

După pauza internațională, Rapid va juca pe teren propriu împotriva celor de la Farul Constanța. În acest moment, giuleștenii ocupă locul 12 în clasamentul Superligii, cu doar 13 puncte câștigate după primele 12 etape.

Please follow and like us:
Pin Share