Patru morţi în Spania, din cauza unei trotinete electrice. Doi copii şi părinţii lor şi-au pierdut viaţa după explozia acesteia în apartament

Patru morţi în Spania, din cauza unei trotinete electrice. Doi copii şi părinţii lor şi-au pierdut viaţa după explozia acesteia în apartament

Patru morți au fost raportate, recent, în Spania, din cauza unei trotinete electrice. O explozie urmată de un incendiu s-a produs într-un apartament, iar doi copii și părinții lor au fost găsiți fără viață.

Patru oameni au murit în Spania, după un incendiu izbucnit din cauza unei trotinete electrice

Caz șocant în Spania, aici unde o familie întreagă a murit, în urma unui incendiu provocat de o trotinetă electrică lăsată la încărcat, arată Digi 24. Bateria vehiculului a explodat, iar ulterior locuința a fost cuprinsă de flăcări.

Din păcate, cei doi copii și părinții lor, care locuiau în apartament, nu au avut nicio șansă de supraviețuire. Focul s-a propagat rapid și întreaga casă a fost înghițită de flăcări.

Apartamentul avea gratii la geamuri, iar victimele nu s-au putut salva. Toți cei patru oameni au fost găsiți morți. Nu este singurul incident de acest fel, produs în Spania, din cauza trotinetelor electrice.

Cinci incendii, în care oamenii au fost răniți, au fost raportate în 2024. Unul dintre acestea a avut loc cu o săptămână în urmă, în Valencia. 11 persoane au suferit răni, după un incendiu izbucnit tot de la o trotinetă electrică.

Vehiculele sunt interzise în mai multe locuri

Autoritățile locale au început să ia măsuri, în urma acestui val de întâmplări nefericite cauzate de vehicule. Prin urmare, oamenii nu mai pot circula cu trotinetele electrice în mijloacele de transport în comun.

Incidente asemănătoare au fost înregistrate și în instituții de învățământ din Spania. În acest context, mai multe școli au interzis elevilor să aducă trotinetele electrice în interiorul unităților.

Un caz similar a avut loc și în România, în aprilie 2024. Bateria unei trotinete electrice, aflate la încărcat, a explodat într-un apartament din Iași. Deflagrația a fost urmată de un incendiu.

Un tânăr de 30 de ani s-a ales cu arsuri, fiind transportat la spital. De asemenea, zeci de locatari din blocul respectiv s-au autoevacuat, de teamă că flăcările s-ar putea extinde.

 

Please follow and like us:
Pin Share