Cutremur la FC U Craiova! Adrian Mititelu l-a exclus din lot pe Sekou Sidibe din cauza transferului picat la FCSB! Fotbalistul are de luat o decizie crucială. Exclusiv

Cutremur la FC U Craiova! Adrian Mititelu l-a exclus din lot pe Sekou Sidibe din cauza transferului picat la FCSB! Fotbalistul are de luat o decizie crucială. Exclusiv

Sekou Sidibe a retrogradat alături de FCU Craiova în sezonul trecut, astfel că jucătorul s-a văzut nevoit să evolueze în eșalonul secund fotbalistic al României în această stagiune. Deși au fost mai multe oferte pentru atacantul belgian, acesta a refuzat să le dea curs și a decis să rămână la formația patronată de Adrian Mititelu.

Sekou Sidibe, pe lista neagră a lui Adrian Mititelu! Jucătorul a fost exclus din lotul FCU Craiova

Sekou Sidibe a fost extrem de aproape de un transfer la FCSB în perioada de transferuri din vară, însă mutarea fotbalistul în vârstă de 23 de ani la Campioana României nu s-a materializat din cauza pretențiilor financiare ridicate.

FANATIK a aflat că patronul FC U Craiova, Adrian Mititelu, este extrem de supărat de decizia jucătorului. Totodată, Sidibe ar fi revenit în lotul oltenilor cu un aer de vedetism, lucru ce ar fi destabilizat vestiarul.

Adrian Mititelu a hotărât să-l excludă pe atacant din lot în ultimele două etape (n.r cu CS Afumați și FC Bihor), deși în remiza cu CSM Focșani Sekou Sidibe reușea să marcheze al doilea său gol stagional.

FANATIK a descoperit că Sekou Sidibe nu acceptă să își prelungească contractul cu FC U Craiova, care este scadent în vara anului viitor. Astfel că, Adrian Mititelu se vede nevoit să renunțe la serviciile jucătorului încă din iarnă, pentru a nu exista riscul ca belgianul să rămână liber de contract.

Gigi Becali, revoltat de pretențiile financiare a lui Sekou Sidibe

Patronul FCSB, Gigi Becali, și-a manifestat în această vară interesul pentru o mutare a lui Sekou Sidibe la FCSB, însă transferul nu s-a materializat din cauza pretențiilor financiare ridicate ale fotbalistului. Latifundiarul din Pipera a mărturisit că nu înțelege decizia atacantului de a rămâne în liga secundă a României.

„Cu Sidibe știi cum a fost? A venit la mine. Eu am vorbit cu Mititelu ‘Gigi, dacă vrei semnează-l’, ‘Bine, îl iau eu și facem jumate-jumate’. Eu i-am zis că nu am unde să îl trec pe listă, iar el a zis ‘Lasă, că nu e problemă’.

I-am zis jucătorului că nu am unde să îl pun pe listă. I-am făcut contract cu 10.000 pe lună și mi-a zis că vrea bani la semnătură. Mi-a zis că voia 12.ooo și să îi crească salariul după la 14.000, 16.000… Îți dai seama?

Eu i-am zis că nu am nici unde să îl trec pe listă și că l-am luat de acolo să îl ajut pe Mititelu și să îl ajut și pe el. Eu m-am gândit că îl luam, îl dădeam împrumut la o echipă, dădeam salariu 30.000 de euro într-un an.

În loc să joace în Divizia B, venea în prima ligă. Eu îl țineam, îl băgam la iarnă, găseam o fereastră să îl bag pe listă. Ce să le fac, eu am vrut să îi ajut. După a plecat cu trenul”, a declarat Gigi Becali în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Please follow and like us:
Pin Share