Oana Ciocan, mesaj pentru Jador, după ce cântărețul a spus că a văzut-o alături de noul iubit: “Sper că știi că nu este în regulă”

Oana Ciocan, mesaj pentru Jador, după ce cântărețul a spus că a văzut-o alături de noul iubit: “Sper că știi că nu este în regulă”

Oana Ciocan i-a transmis un mesaj lui Jador, care a spus că a văzut-o împreună cu noul iubit. Cântărețul a dat de înțeles că a filmat totul și că va face videoclipul public.

Oana Ciocan, mesaj pentru Jador, după ce artistul a susținut că a văzut-o cu noul iubit

Săptămâna trecută, Jador a postat o imagine alături de Oana Ciocan, spunând că cei doi au fost împreună chiar și după ce au spus că s-au despărțit.

La un moment dat, însă, interpretul de manele și-ar fi văzut fosta parteneră alături de altcineva și a decis să-și declare sentimentele pentru ea în mod public.

Nu a trecut mult timp de la postarea lui Jador, că Zanni a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația dintre manelist și Oana Ciocan.

Dublul câștigător de la Survivior România susține că Jador și-ar fi agresat, de fapt, partenera. Zanni a mai spus că Oana Ciocan însăși ar fi fost cea care l-a sunat pentru a-i oferi aceste detalii.

Ulterior, Jador a negat aceste lucruri, susținând că nu i-ar putea face rău femeii iubite. La rândul e, Oana Ciocan a anunțat, în mediul online, că nu a fost vorba niciodată despre violență fizică în relația cu Jador și că cei doi s-au despărțit pentru că artistul era foarte ocupat.

După ce Jador și Oana Ciocan au luat o pauză de la relație, aceasta din urmă și-ar fi găsit pe altcineva. Jador a declarat, recent, că a filmat-o pe fosta lui parteneră alături de noul iubit și că va face videoclipul public.

Oana Ciocan a reacționat pe Instastory. Tânăra i-a transmis lui Jador că speră că știe că, dacă va publica videoclipul respectiv, acest lucru nu este deloc corect.

“M-ai filmat la restaurant din câte îmi dau seama… sper că știi că nu este în regulă dacă ai pus-o în videoclipul tău”, a scris Oana Ciocan pe Instagram.

Oana Ciocan, mesaj pentru Jador. Sursa foto: Instagram

Motivul pentru care Oana Ciocan și Jador s-au despărțit

Oana Ciocan a vorbit, acum câteva zile, despre relația pe care a avut-o cu Jador. Fosta concurentă de la Survivor a spus că niciodată nu a fost agresată de fostul partener.

În plus, motivul despărțirii a fost faptul că nu aveau prea mult timp unul pentru celălalt. Tânăra a clarificat faptul că l-a iubit foarte mult pe interpretul de manele.

“Nu au existat niciodată altercații între mine și Ionuț. Nu au fost niciodată violențe între noi doi. Ne-am iubit foarte mult, ne purtăm un respect.

Ionuț este un om extraordinar care m-a iubit, m-a respectat, mi-a acordat atenție, a fost un om foarte, foarte bun. L-am iubit extraordinar de mult. Nu am vorbit și nici nu ținem legătura pentru că suntem două pietre tari. (…)

Despărțirea noastră a venit în urma faptului că el muncește extraordinar de mult și, cumva, noi nu aveam timp unul pentru celălalt, iar asta ne-a cauzat cumva.

Poate că la momentul respectiv nu ne-am acordat răbdare unul altuia, nu știu exact. Au fost lucruri minore, doar că alegerea noastră a fost să ne despărțim”, a explicat Oana Ciocan într-un clip video.

Please follow and like us:
Pin Share