Cum a apărut îmbrăcată Carmen Iohannis la Summit-ul Francofoniei de la Paris. Detaliul inestetic pentru care a fost taxată soția lui Klaus Iohannis

Cum a apărut îmbrăcată Carmen Iohannis la Summit-ul Francofoniei de la Paris. Detaliul inestetic pentru care a fost taxată soția lui Klaus Iohannis

Cum a apărut îmbrăcată Carmen Iohannis la Summit-ul Francofoniei de la Paris. Soția lui Klaus Iohannis a atras atenția tuturor cu un detaliu inestetic.

Cum a apărut îmbrăcată Carmen Iohannis la Summit-ul Francofoniei de la Paris

Zilele trecute, Klaus Iohannis a fost prezent la Summit-ul Francofoniei de la Paris. Așa cum era de așteptat, președintele României nu a mers singur, ci a fost însoțit de soția lui, Carmen Iohannis.

Carmen Iohannis împreună cu soțul ei, Klaus Iohannis, au vizitat pavilionul României din Village de la Francophonie. În timp ce ținuta președintelui României a reușit să treacă pe sub radar, nu același lucru se poate spune și despre ținuta lui Carmen Iohannis.

Prima Doamnă a României a fost în centrul atenție la Summit-ul Francofoniei de la Paris. Carmen Iohannis a optat pentru o ținută care a stârnit o mulțime de controverse și care a fost considerată nepotrivită de către multe voci.

De-a lungul timpului, Prima Doamnă a României a fost deseori criticată de creatorii de modă. Nici de data asta nu a reușit să impresioneze cu ținuta ei ci, din contră. Carmen Iohannis a fost taxată pentru un detaliu inestetic.

Carmen Iohannis a purtat două ținute la Summit-ul Francofoniei de la Paris, una dintre ele fiind creată de un designer român

La Summit-ul Francofoniei, Carmen Iohannis a decis să poarte o rochie albă, vaporoasă, cu broderie englezească. Rochia a lăsat la vedere genunchii, însă, nu aceasta a fost gafa principală. De sub rochia de vară, juponul a fost și el vizibil și a creat o imagine inestetică.

Din păcate, accesoriul care a stricat cu desăvârșire apariția lui Carmen Iohannis a fost geaca de piele. Piesa de la Prada, potrivită sezonului de toamnă, nu a format deloc o echipă bună cu rochia de vară. În plus, logo-ul evident de pe piept nu a fost nici el un detaliu prea inspirat.

Chiar dacă ținuta a fost una scumpă, imaginea de ansamblu nu a fost deloc una fericită pentru Carmen Iohannis. Jacheta de 4.000 de euro a ruinat totul, iar balerinii bej de 500 de euro nu au fost deloc în armonie cu restul ținutei.

La un moment dat, Carmen Iohannais a schimbat registrul vestimentar și s-a îndreptat către o zonă elegantă. Prima Doamnă a optat pentru o rochie cu un detaliu tip fundă, pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi negri cu toc.

A doua ținută a fost mult mai apreciată decât ținuta purtată la hotel. Rochia a fost creată de Andreea Tincu, designer român și s-a potrivit mult mai bine contextului în care se afla Carmen Iohannis.

Please follow and like us:
Pin Share