”M-am lăsat de alcool. Am cinci luni de când nu mai beau”. Jorge face dezvăluiri neașteptate despre schimbările din viața lui. Exclusiv

”M-am lăsat de alcool. Am cinci luni de când nu mai beau”. Jorge face dezvăluiri neașteptate despre schimbările din viața lui. Exclusiv

Se zice că obrazul subțire cu cheltuială se ține, însă artistul și prezentatorul TV a cam renunțat la toate tentațiile din zona culinară și, de asemenea, la băuturile alcoolice. De ce? Ei bine, Jorge ni s-a confesat în acest sens şi am aflat motivele reale din spatele acestei decizii.

Jorge nu mai consumă alcool

Jorge s-a decis să facă o schimbare radicală în viaţa lui. Artistul a hotărât să renunţe definitiv să mai consume băuturi alcoolice. FANATIK l-a întrebat despre motivul care l-a făcut să ia această decizie, iar prezentatorul TV ne-a mărturisit că nu se mai simțea bine cu vechiul său stil de viață.

“M-am lăsat de alcool. Nu îmi mai place să beau. Nu mă mai simt bine. Nu vreau să mai satisfac pe nimeni că, vezi Doamne, hai să bem ceva. Nu mai vreau să mai cad în capcana asta a oamenilor care spun că dacă nu bei, nu ești de treabă. Sau că, dacă te duci undeva, trebuie neapărat să bei. Uite că pot să mă distrez și fără să beau. Am aproape cinci luni de când nu mai beau”, a declarat Jorge, în exclusivitate, pentru FANATIK.

“Am făcut asta pentru creierul meu”

Toate acestea, combinate cu o dietă și cu un stil de viață corespunzător,îl ajută pe Jorge să se mențină într-o formă fizică de invidat. Prietenii lui, dar și anturajul pe care îl are, au fost cu adevărat un exemplu pentru vedetă, care a renunțat astfel mult mai ușor la băuturile alcoolice servite cu diverse ocazii.

Artistul a renunțat și la cafea, dar și la tentațiile dulci. În tot procesul lui de schimbare și obținere a unei imagini impecabile, Jorge apelează la rugăciune și meditație, care sunt foarte benefice pentru el. De asemenea, şi terapia l-a ajutat pe Jorge să fie mai echilibrat și relaxat în toate.

“Da, combin și cu dietă. Nu mai beau nici cafea, nu mai mănânc nici dulce. Mânânc normal. Oricum, eu sunt cu rugăciune și cu meditație și cu ședințe de terapie. Fac terapie de mulți ani.

Mă ajută să mă echilibrez, să fiu mai relaxat. Am făcut asta pentru creierul meu. Am niște prieteni în jurul meu care sunt foarte productivi. Au niște business-uri foarte mari. Și niciunul dintre ei nu bea alcool”, a mai completat Jorge pentru FANATIK.

Ce fel de dietă abordează acum

Interpretul recunoaște că nu prea are timp să ţină diete. Vedeta susţine că are un program foarte încărcat, atât el, cât şi soţia sa, motiv pentru care nu au timp să gătească. De aceea, din dieta lui Jorge nu lipsesc carbohidraţii, lactatele şi carnea.

“Nu mănânc mai mult salate. Mănânc carne, mănânc brânzeturi, mănânc orice. Mănânc normal. Mănânc și paste și carbohidrați. E greu să gătim acasă, pentru că nu prea avem timp să gătim acasă. Suntem foarte ocupați și nu prea avem timp. Mai facem așa, din când în când.

Am fost la cumpărături zilele trecute, am luat un pește imens și l-am făcut la cuptor. Nu avem timp să gătim. Pe genul arunci niște paste într-o oală și mai comanzi ceva, mai faci o friptură…”, ne-a mai mărturisit artistul.

Please follow and like us:
Pin Share