Sorin Grindeanu, ironic la adresa lui Nicolae Ciucă: “O luptă acerbă de 3 minute cu limba română”

Sorin Grindeanu, ironic la adresa lui Nicolae Ciucă: “O luptă acerbă de 3 minute cu limba română”

Sorin Grindeanu mai spune că liderul PNL nu  făcut nimic altceva decât să chinuie limba română timp de trei munute pentru ca, într-un final, să anunțe că pleacă, dar rămâne.

Sorin Grindeanu, ironic la adresa lui Nicolae Ciucă

Postarea lui Grindeanu se adaugă valului de reacții stârnite de anunțul lui Nicolae Ciucă, potrivit căruia coaliția dintre liberali și social democrați s-a rupt, însă PNL rămâne la guvernare pentru a împiedica abuzurile PSD.

”Ciucă al nostru nu se dezminte! După o luptă acerbă de 3 minute cu limba română, ne anunță că pleacă, dar rămâne! Înșiră cuvinte multe și îi iese o fasole cu cârnați. Nici el nu cred că înțelege ce vrea să spună.

Flancat de un steag și de-o masă, citește disciplinat, de pe prompter, un discurs scris – probabil, de Rareș Bogdan – într-un moment de plictiseală.

Din toată ciorba de expresii, înțelegem că domnul Nicolae Ciucă nu pleacă din bucătărie, ci doar se dă cu un pas mai aproape de oala cu fasole… să o păzească!”, a scris Sorin Grindeanu pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Transporturilor mai susține că șeful Senatului pare să fi uitat ce obligații are privind stabilitatea României în goana după procente la viitoarele alegeri. Prim-vicepreședintele PSD se declară convins că alegătorii români îl vor trimite pe liderul PNL acolo unde îi este locul după alegerile parlamentare și prezidențiale din această toamnă.

”În pofida loviturii de polonic pe care și-o dă peste ideile proclamate până de curând despre această Coaliție politică, domnul Ciucă uită că are obligația să asigure stabilitatea României.

Crizele de personalitate, provocate de foamea de procente, nu trebuie să afecteze viața românilor!

Scopul Coaliției PSD-PNL a fost și rămâne acela de a guverna eficient! Îi recomandăm să aibă răbdare deoarece, în două luni, românii îl vor pune acolo unde îi este locul!”, a mai scris Sorin Grindeanu în mesajul său.

Please follow and like us:
Pin Share