Sergio Ramos a fost aproape de o revenire de senzație la Real Madrid! De ce a picat transferul

Sergio Ramos a fost aproape de o revenire de senzație la Real Madrid! De ce a picat transferul

Real Madrid a hotărât definitiv să nu îl aducă înapoi pe Sergio Ramos (38 de ani). Florentino Perez a luat această decizie în ciuda problemelor de lot cu care se confruntă ”Los Blancos” în special în defensivă.

Real Madrid nu îl mai vrea pe Sergio Ramos

Perez nu a trecut peste conflictul cu Ramos, informează madriduniversal.com. Fostul căpitan al campioanei Spaniei și a Europei a plecat de pe Santiago Bernabeu liber de contract în vara anului 2021 la PSG. El a fost nemulțumit de salariul pe care i l-a oferit echipa la care a scris istorie.

Întoarcerea lui Sergio Ramos pe Santiago Bernabeu a fost luată în calcul în contextul accidentării lui Dani Carvajal. Fundașul dreapta a suferit în Real Madrid – Villarreal 2-0 o ruptură a ligamentelor încrucișate și va rata tot restul sezonului.

Carlo Ancelotti nu poate să se bazeze în continuare nici pe David Alaba. Austriacul va fi utilizat la Real Madrid abia la începutul lunii noiembrie. Sergio Ramos ar fi fost o opțiune atât pentru postul de stoper, cât și pentru cel de fundaș dreapta. El și-a început cariera în flancul drept al defensivei și a fost reprofilat ulterior ca fundaș central.

Soluțiile lui Carlo Ancelotti

Pentru moment Ancelotti va fi nevoit să se bazeze exclusiv pe Lucas Vazquez, pe partea dreaptă a defensivei madrilene. În cazul unei accidentări sau suspendări, tehnicianul italian poate să îl treacă fundaș dreapta pe stoperul Eder Militao.

Totuși, Real Madrid are în perspectivă o potențială lovitură pe piața transferurilor. Florentino Perez încearcă să îl convingă pe Trent Alexander-Arnold să vină pe Santiago Bernabeu din postura unui jucător liber de contract.

Lovitura încercată de Florentino Perez

Alexander-Arnold este tentat în momentul de față să își prelungească angajamentul cu Liverpool, echipa la care a crescut ca fotbalist. Perez mizează și pe relația de prietenie pe care o are apărătorul ”cormoranilor” cu Jude Bellingham, unul dintre starurile Realului.

Contractul lui Trent Alexander-Arnold cu Liverpool expiră în vara anului viitor. Președintele madrilenilor va încerca o nouă afacere excelentă. Alexander-Arnold este evaluat de Transfermarkt la 70 de milioane de euro. Kylian Mbappe de la PSG și Antonio Rudiger de la Chelsea au fost aduși tot gratis pe Santiago Bernabeu.

Sergio Ramos este liber de contract de la începutul lunii iulie, după ce s-a despărțit de Sevilla. În luna mai, fostul căpitan al Realului s-a aflat în negocieri cu San Diego, o echipă ce va debuta în MLS anul viitor. Nimic nu s-a concretizat însă, iar varianta retragerii pare din ce în ce mai credibilă pentru legenda ”Los Blancos”.

Please follow and like us:
Pin Share